Tetoválás takarás és javítás a legjobbak által

A hozzánk érkező vendégeink számára mindig az-az első, hogy elmondjuk, hogy egy tetoválás készítése sokkal több annál, mint egy hóbortos divat, hiszen akár egy élten át viselnünk kell a testünkön.

[wp_ad_camp_1]

Tetoválás takarás és javítás is megtalálható a szalonunkban. Manapság sajnos egyre többen keresnek fel bennünket azzal a szándékkal, hogy segítsünk eltüntetni a meggondolatlanul választott vagy éppen rosszul kivitelezett tetoválásokat. Mielőtt tetováltatunk fontos, hogy jól átgondoljuk, hiszen érdemes tisztában lenni azzal a ténnyel, hogy nem minden tetovált lehet teljesen eltakarni, vagy éppen megsemmisíteni. Az egyik leggyakrabban alkalmazott módszer a szimpla takarás, amely olyan esetekben szoktunk alkalmazni, amikor egy régi kifakult tetoválással állunk szemben. Olyan mintáknál, melyek halvány színekkel készültek azokat viszonylag könnyen lehet takarni. Inkább a nagyobb kérdés az, hogy mivel szeretnénk eltakarni. Mivel fontos tudni való, hogy egy feketét nem tudunk citromsárgával eltakarni.

Tetoválás javítás

Tetoválás javítás

Az egyik ilyen megoldás a blackwork megoldás, amikor tiszta feketével takarunk. De sok esetben más az is megoldást jelenthet, hogyha kijavítjuk az adott tetoválásokat. A tetoválások elkészítésének a legnagyobb átka legtöbbször, hogy rossz emberre bízzuk magunkat. Ilyen eseteknél gyakori megoldásnak bizonyul, hogy feldobjuk valamilyen mintával, vagy egy új kompozícióba helyezzük el. A lézeres eltávolítás is egy opció, amely sokszor a takarással párosul együtt, hiszen teljesen nem tudjuk eltávolítani őket, úgy hogy azok semmisé tűnjenek. Amely olyan esetekben szokott problémát jelenteni, ha túl sötét, vagy túl mélyre ütötték. Amennyiben további bővebb információra lenne szüksége keressen fel bennünket a zentattooportre.eu oldalán.