Tennessee állam legszebb helyei

Tennessee arról híres, hogy otthona és valójában születési helye mind a blues, mind a country zenének, látványosságai is pont annyira változóak, mint a zenei stílusai.

[wp_ad_camp_1]

A lélegzetelállító, erdővel borított Nagy Füstös-hegység a buja zöld völgyektől és a perzselő alföldektől távol tartja a világot, amely az állam többi részén megtalálható, és mindegyik sajátos földrajzi régió rendelkezik saját zenei örökségével. A Harpeth folyót átjáró Franklin kisváros alig több mint 30 kilométerre fekszik Nashville-től. A laza belvárosban nyugodtnak érezheti magát, rengeteg butikkal, étkezővel és bárral, amelyek közül választhat. A fő ok, ami miatt az emberek meglátogatják, az a csatatér és a történelmi helyek, amelyek a heves és véres csatákhoz kapcsolódnak, amely itt 1864-ben a polgárháború ideje alatt zajlott. A Barkley-tó és a Kentucky-tó között fekszik, a tavak közötti Nemzeti Rekreációs Terület és lenyűgöző tájával boldogítja majd a természet szerelmeseit és a kültér rajongóit. A különböző tájaknak és élőhelyek széles skálájának otthont adó helyen a látogatók kirándulhatnak vagy kerékpározhatnak a gyönyörű erdökön és vizes élőhelyeken, de a gyönyörű tengerpart hatalmas szakaszait is meglátogathatják.

Tennessee állam

Tennessee állam

Gatlinburg egy üdülőváros, a Nagy-Füstös-hegység és a csodálatos nemzeti park lábánál, így gyönyörű természettel és hegyekkel rendelkezik. Mint ilyen, sok ember látogat el ide, hogy a rengeteg szabadtéri tevékenység közül válasszanak. Az Appalache-ösvény mentén történő túrázás különösen népszerű időtöltési lehetőség, míg télen az állam egyetlen Ober Gatlinburg síközpontja tele van jobbnál jobb programokkal. A Cummins Falls Állami Parkban, rengeteg lélegzetelállítóan gyönyörű táj található; érintetlen természet veszi körül a szurdokot és a folyót, amely a parkon halad át.