Tenerife legjobb helyei

Tenerife az Atlanti-óceán egy igazi drágakőve. Ideális hely a nyaraláshoz, ahol tenger, a nap, a természet és hagyományok is találhatók. A szigetek kifinomult gasztronómiája, a filmvásznakba illő tájak, a trópusi stílusú, a pálmafákkal ellátott strandok és kristálytiszta viz egész évben látogatók millióit vonzzák Tenerifére.

[wp_ad_camp_1]

Az alábbiakban néhány szót ejtünk a legjobb helyekről, ahol egy nagyon is emlékezetes nyaralást tölthet a Spanyol fennhatóság alá eső Tenerifén. Legyen szó egy lazítós tengerparti látogatásról vagy egy izgalmakkal tele kirándulásról a fantasztikusan szép tájakon, Tenerife a megfelelő hely erre. Tenerife a legszebb, festői strandjairól híres. A hosszú, finomhomokos és tiszta vizű tengerpartjai teszik Tenerifét Európa egyik legvonzóbb tengerparti üdülőhelyévé. A fehér homokos tengerpartjai is csodálatosak, ám arra ösztönözzük olvasóinkat, hogy látogassanak el annak egyik gyönyörű fekete homokos strandjára is, amely emlékeztet a Tenerife vulkanikus történelmére. A sziget déli része a legjobb hely a tengerparti nyaraláshoz Tenerifén. A Los Cristianos, a Playa de las Americas és a Costa Adeje déli üdülőhelyei csábítja a tengerpart szerelmeseit.

Tenerife

Tenerife

Azonban a szigeten található gyönyörű tájak más módon is kínálják a kikapcsolási lehetőségeket Tenerifén. Ha szereti a túrázást vagy a kerékpározást, a sziget buja és sokkal zöldebb északi része a tökéletes hely a nyaraláshoz. A Teide-hegy csodálatos csúcsa és természeti területei a sziget szívében találhatók. A legegyszerűbb útvonal Puerto de la Cruzból vagy La Lagunából megközelíthető. Tenerifét a világ egyik legjobb közúti kerékpáros úticéljának tekintik, és számtalan különféle túraútvonal található az egész szigeten. Tenerife tökéletes célpont a kalandos adrenalin keresők számára.