Tenerife – földünk egyik legszebb szigete!

Amikor kikapcsolódásra, pihenésre gondolunk, akkor sokunknak az alvás és az egész napos otthoni semmittevés jut eszébe. Az ilyen kikapcsolódás viszont nem okoz maradandó élményeket életünkben. Olyan dolgokat, amikre az idő múlásával érdemes lenne visszaemlékeznünk. Ezért is, ha szabadidőnk engedi, utazzunk el, lássunk világot, szerezzünk maradandó élményeket, legyünk nyitottabbak az emberek felé! Erre nagyon jó lehetőség az Atlanti óceánon a Kanári szigetekhez tartozó Tenerife gyönyörű szigete.

[wp_ad_camp_1]

A sziget éghajlata nagyon kellemes, meleg egész évben. Ezen a csodás szigeten rengeteg a látnivaló, szórakozási és pihenési lehetőség bármely korosztály számára. A tájak szerelmeseinek, a homokos tengerpart, a Teide Nemzeti Park, melynek közepén csúcsosodik a Teide hegy, nyújt látnivalót. A hegy magaslatából megcsodálhatjuk Tenerife gyönyörű tájait. Az állatvilág szerelmeseinek örömére a szigeten több állatpark található.

Tenerife

Tenerife

A Loro Park, az egyik leglátogatottabb Tenerifén, ami állatkertet, botanikus kertet és egy hatalmas akváriumot foglal magába. Emellett a sziget déli részén található még egy, az úgy nevezett Eagles Park, amelyet trópusi oázisnak hívnak, itt többnyire vadállatok sokaságával találkozhatunk. Azok számára, akik inkább szórakozással, vásárlással szeretnék tölteni szabadidejüket, nekik a sziget fővárosa Santa Cruz segítséget nyújt ebben. Rengeteg üzlet, kávézó és szórakozóhely található itt. Mindezek mellett rengeteg turistát vonz, a szigeten minden év februárjában megrendezésre kerülő Tenerifei karnevál. A karnevált az egész sziget megünnepli.

Tenerife látnivalói minden ember számára igazán különlegesek. A szigeten mindenki meg tudja találni azt az elfoglaltságot, szórakozást vagy pihenési lehetőséget, amely segíti abban, hogy igazán ki tudjon kapcsolódni. Mai világunkban rengeteg lehetőségünk van az utazásra, arra, hogy megismerjük földünk szebbnél szebb részeit. Éljünk evvel a lehetőséggel! Fedezzük fel a körülöttünk lévő gyönyörű világot! Látogassunk el a Kanári szigetek egyik legszebb szigetére, Tenerifére!