Születésnapi ötletek ikrek számára

Akár vintage teapartit szeretne rendezni, elegáns terítékekkel kiegészítve, akár egy nagy, kerti piknikre vágyik, ahol édes jeges tea a választott ital, a teázó téma szórakoztató módja annak, hogy megünnepelje ikrei születésnapját. Tálaljon teás szendvicseket vendégeinek, majd játsszon néhány teaparti játékot, hogy szórakoztassa őket. Csomagolja be a dolgokat a bulira vonatkozó címkékkel, amelyeken ez áll: „Reméljük, jól érezte magát a teázáskor!”

Ünnepelje ikertestvéreit egy olyan témával, amely Dr. Seuss „The Cat in the Hat” című huncut karakterein alapszik. Használjon vörös, fehér és világoskék színsémát a díszítéshez, amelyet a karakterek hajának és ruházatának színei ihlettek. Használjon rímelő szavakat partimeghívásaihoz, valamint a parti ételek címkézéséhez. Hogy még egy lépéssel tovább vigye a parti témáját, felöltöztetheti az ikreket Thing One-nak és Thing Two-nak, majd öltöztetheti magát (vagy egy idősebb testvérét) a Kalapos macskának. Hát nem szórakoztató? Kombináljon egy elvarázsolt, erdei erdőt édességbüfével a Jancsi és Juliska parti témájához. Díszítsen gumilabdával, óriási nyalókával és vattacukorral, hasonlóan a Candyland témához, vagy próbáljon ki egy modern erdei témát. Akárhogyan is választja a Jancsi és Juliska témát, az biztosan siker lesz a vendégek körében, és egy olyan esemény, amelyre ikrei boldogan emlékeznek.

Ikrek

Ikrek

A kalózos téma is szórakoztató az ellenkező nemű ikreknek. A partitér egyik oldalát kijelölheti tengernek, ahol a kalózok hajóznak a kincs után kutatva, és díszítheti a másik oldalát palotának, ahol a hercegnők rózsaszín, fodros ruhában tréfálnak. Vagy kombinálhatja mindkettőt kettőt, és létrehozhat egy helyet, ahol a kalózok és a hercegnők egyaránt uralkodnak – gondoljon rózsaszín zászlókra a kalózhajókon és a szemkendőket viselő hercegnőkre. Adja meg ikreinek a szuperhős bánásmódot, amikor egy Csodaikrek partitémát tervez.