Szükség esetén kössön speciális biztosítást külföldi utazáshoz!

A külföldi utazás esetében az egyik legfontosabb teendő, a biztosítás megkötése. Főleg abban az esetben, ha nem csupán egyszerű utazásról van szó, hanem hosszabb távú kint létről, munka vagy tanulás miatt. Sőt, az AXA Biztosítónál a krónikus betegségek biztosítására is van lehetőség!

Biztosítás külföldi utazáshoz elengedhetetlen! Nagyon sok külföldre utazó kiváltja az Európai Egészségbiztosítási Kártyát, majd ezt követően nyugodtan hátra dől, mondván gondoskodott arról, ha bármi történik, akkor a költségek fedezve legyenek. Ez azonban nem egészen így van. Szemben az utasbiztosítással, a kártya mindössze az állami intézményekben történő ellátásra vonatkozik és ott sem mindegyikre. Ráadásul a mentési és hazaszállítási költségek is a beteget terhelik, ami akár több milliós költséget is jelenthet. Emiatt célszerű utasbiztosítást is kötni, hogy teljes mértékben fedezve legyenek a költségei, ha esetleg kinti ellátásra szorul. Az AXA Biztosítónál lehetőség van tanulmányi és üzleti biztosítás megkötésére is, sőt külön kiegészítő biztosítás köthető a fizikai munkára.

Utasbiztosítás külföldre

Utasbiztosítás külföldre

Az AXA Biztosítónál a krónikus betegségek kiegészítő biztosítás is megköthető, arra az esetre, ha a külföldi utazás esetén a hosszabb ideje fennálló betegség kiújulna. A biztosítás fedezetet nyújt a stabilizációhoz szükséges beavatkozásokra. A kiegészítő biztosítás érvényes, ha a szerződés megkötését megelőző tizenkét hónapban a beteg eredeti egészségi állapota megváltozott és az utazás megkezdése előtt legfeljebb harminc nappal végrehajtott sebészeti beavatkozások szövődményeire vonatkozik. Érdemes ellátogatni az axa-assistance.hu weboldalra, ahol minden fontos információ megtalálható a speciális kiegészítő biztosítások kapcsán, illetve meg is köthető az utasbiztosítás.