Szöul legszebb helyei

A kultúra, a konyha, a történelem és a művészet ötvözete több ezer turistát csábít naponta Dél-Korea fővárosába, Szöulba, és garantáltan érdemes meglátogatni ezt a várost ha van rá esélye. Szöul a régi és az új keveréket kínálja a látogatóknak. Az ősi templomok és paloták egymás mellett fekszenek gyönyörű felhőkarcolókkal, virágzó vásárlási lehetőségekkel és elegáns, modern épületekkel.

[wp_ad_camp_1]

Az ország gazdasági és politikai tőkéje mellett Szöul metropolisz több mint 25 millió embernek ad otthont és ez messze a legnagyobb város Dél-Koreában. Szerencsére nagyon jól szervezett, így a sok látnivaló és ezek meglátogatása nem jelent problémát. Ha emléktárgyakat keres, akkor az Insadong az Ön számára legmegfelelőbb hely. A környéken ruhásüzletek és antik üzletek töltik be a tereket valamint tradicionális koreai kézműveseket és csecsebecséket is találni ha jól körülnéz. Láthat majd teázókat és művészeti galériákat, és a kisebb utcácskákon néhány kellemes kerti étterembe is ellátogathat. A hagyományos Bosingak pavilon és a modern Jongno torony tökéletesen kiemelik a környék különböző oldalát.

Szöul

Szöul

A Szöulon átfolyó Han-folyó határolja a Hangang Parkot, amely 13 különböző parkból áll, és sok szabadidős tevékenységet kínál a látogatók számára. A teniszpályák és a nagy zöldterületek mellett úszómedencékkel, kerékpárutakkal és futballpályákkal is találkozhat ezért a park mindenkinek tartogat valamit, és számos vízi sport lehetőséget is kínál, mint a vitorlázás és a vízisí. A Hangang Park természete pihentető lesz, és itt felkészülhet arra , hogy felfedezze Szöul más  csodálatos látnivalóit. A természet szerelmeseinek a Bukhansan Nemzeti Parkot ajánljuk, ahol csodálatos erdőket, gyönyörű templomokat és a három csúcsot: a Baekundae-t, az Insubong-ot és a Mangnyeongdae-t is megtekintheti majd.