Színvonalas tó fóliázás olcsón

Úgy döntött, hogy egy tavat épít, és most ki kell választania a legjobb tófóliát? Számos választási lehetőség áll rendelkezésre, különböző áron. Ebben a bejegyzésben összehasonlítjuk a lehetőségeket, és javaslatot teszünk a legjobb tófóliára.

[wp_ad_camp_1]

Tó fóliázás vár minden kedves érdeklődőt a water-szig.hu weboldalra látogatva, ezért kattintson ide és mindent megtudhat a fóliázási megoldásokról. A tófóliákat két csoportba lehet bontani; kemény héj (előformázott) és rugalmas (puha héj). A kemény héjú tó fólia műanyagból készül, előre kialakított formában. Erős fólia, amely szúrásálló és hosszú ideig tart. Jó választás egy kis tóhoz, különösen, ha ez az első tó, és egyszerűségét szeretné megtartani. EPDM gumi fólia: Ez volt a leggyakoribb anyag, amelyet kereskedelemben is egyaránt használtak. Az EPDM gumi (etilén-propilén-dién-monomer) rugalmas marad és nagyon sokáig ellenáll az elemeknek. A föld alatti létesítményekben lévő mikrobák nem támadják meg, és hideg környezetben is rugalmas marad. A kemény fólia egyszerűen telepíthető. A megvásárlás előtt láthatja a végső tó pontos alakját.

Tó-fóliázás

Tó-fóliázás

PVC – polivinil-klorid tó fóliák: Ez a tófólia általában a legolcsóbb választás. Súlya és a szúrásállóság félúton van az RPE és az EDPM között. Ez nem jó választás hideg éghajlat esetén, mivel télen megrepedhet. A tavakhoz értékesített PVC tartalmazhat stabilizátort. Enélkül kevésbé állnak ellen a napfénynek. Halak és növények számára biztonságosak, ha a terméket kifejezetten tavakhoz készítik. Más típusú PVC halakra mérgező vegyi anyagokat tartalmazhat. A PVC tó fólia könnyen felszerelhető, és alátétekkel kell rendelkeznie. Az ultraibolya gátlóval ellátott 40-80 milliméteres PVC fóliák élettartama legalább 10 év. Sok gyártó van, ezért nagyon ügyelni kell a kiváló minőségű termék kiválasztására. Bővebb leírásért keresse fel a water-szig.hu weboldalt.