Színvonalas szerver hoszting szolgáltatás hazánkban is

Minden vállalkozó a legjobb megoldásokat keresi minden téren és nincs ez másként az informatika terén sem. Vállalatunk a DoclerWeb Kft. szinte a világ minden pontján képviselteti magát a professzionális szerver hoszting szolgáltatással, így ha ezen a téren keresi a tökéletes megoldást akkor azt általunk máris megtalálta. Megbízható és precíz szerver hoszting szolgáltatásunk minőségét bizonyítja a jelenleg is meglévő 300 ügyfél és az az 1500 szerver, amit jelenleg is mi üzemeltetünk.

[wp_ad_camp_1]

A főváros két pontján, a város két szélén érhető el cégünk, a DoclerWeb Kft. szerver hoszting szolgáltatása, így mindenki kitudja választani azt a termet, amelyik közelebb esik vállalata székhelyéhez, amely leginkább megfelel a számításainak. Ügyfeleink a szerver hoszting által szerver gépeiket a hálózatunkra kötve egy kiváló infrastruktúrájú, légkondicionált géptermet kapnak, ahol elhelyezhetik eszközeiket. Az optimális körülményeknek hála adott a készülékek számára az ideális működési feltétel és a nagy sebességű internetkapcsolat is, ami ma már elengedhetetlen, nagyon fontos szempont.

Szerver hoszting

Szerver hoszting

Ha mellettünk teszi le a voksát, akkor nem kell aggódni, hogy a szerver hoszting szolgáltatással gond lenne, nem tudja elérni a szervereit, ugyanis mi a szerverekhez a nap 24 órájában fizikai hozzáférést biztosítunk, valamint az esetleges hiba esetén adott az IP konzol, a telefonon elérhető adminisztrátor is.

Ahhoz, hogy mindenki pontosan azt kapja a szerver hoszting terén, amit szeretne, különféle csomagokat állítottunk össze, melyek közül könnyedén kitudja választani az elvárásainak megfelelőt. Látogasson el a DoclerWeb Kft. internetes oldalára és válogasson igényeihez mérten a szerver hoszting csomagok közül és mi biztosítjuk, hogy tökéletesen elégedett lesz, hiszen ezen a téren verhetetlenek vagyunk, győződjön meg róla Önmaga!

Forrás: Szerver hoszting