Színvonalas Kuba nyaralás olcsón

Aligha talál más országot, ahol ennyi régi amerikai autó van használatban, és az utcák olyanok, mint 1959-ben. Készítsen képeket, nézzen meg mindenféle modellt. Kuba az áruk eklektikus kombinációja, amely túlélte az elmúlt évtizedeket, az 1950-es évektől az 1990-es évekig, alkalmanként a legkorszerűbb okostelefonnal vagy laptoppal. Mindenféle funkcionális ereklyét talál, újra és újra javítva, hogy a lehető legtovább tartson. A ruháktól az elektronikáig, a járművektől az épületekig láthatja, hogyan néz ki egy ország, ahol nincs élvonalbeli fogyasztói kultúra.

Kuba nyaralás online várja az invia.hu weboldalon, tehát nézzen be weboldalunkra még ma és megismerheti a kubai nyaralási ajánlatokat.  A több évtizedes politikai elszigeteltség miatt Kuba nagyrészt felfedezetlen maradt. A gyarmati városokat és a fehér homokos partokat még mindig újra és újra felfedezik a turisták. És a szigetek még mindig érintetlenek az olyan láncvállalatoktól, mint a Macdonalds és a Starbucks. Mindez növeli Kuba varázsát, a helyiek valóban örülnek annak, hogy látják a turistákat, akik eljutnak erre a színes szigetre. Tehát ha autentikus utazási élményt keres, ez messze a legjobb úticél. A francia neoklasszicistól és az art deco -tól kezdve a spanyol mór és a gyarmati barokkig terjedő hatásokkal Kuba építészete mindig elbűvöli látogatóit.

Kuba nyaralás

Kuba nyaralás

Akár az UNESCO listáján szereplő Havanna óvárosában, akár Trinidad macskaköves utcáin jár, biztosan rengeteg fényképet fog készíteni ezekről az élénk színű homlokzatokról. Bár az olyan épületek, mint a Capitolium és a Catedral de la Habana kétségtelenül a havannai középpontba kerülnek, ne hagyja ki a város kevésbé nyilvánvaló építészeti gyöngyszemeit. Havanna omladozó gyarmati épületei saját szépségükkel rendelkeznek, és mind-mind növelik varázslatos vonzerejét. További részletekért keresse fel az invia.hu-t.