Színvonalas ipari sátor megrendelése online

Az ipari behúzható sátrak az ipari húzószerkezetek speciális típusai. Ebben az esetben a szerkezet összecsukható a raktár nyitásához vagy zárásához az Ön igényei szerint.

Ipari sátor online elérhető a gravetti.hu weboldalon, ezért nézzen be hozzánk bátran és megtalálhatja teljes kínálatunkat az árakkal együtt. Mivel nincsenek tervezési korlátok, a vevő igénye szerint sátorszerkezetek építhetők, beleértve az 50 méternél nagyobb szabad fesztávot is. Továbbá a kőműves sátrakkal ellentétben az ilyen típusú szerkezetek áthelyezhetők, azaz szétszedhetők és összeszerelhetők egy másik gyártóhelyen; több hely áll az Ön rendelkezésére: mivel nincs szükségük belső oszlopokra, megnő a munka- és tárolótér; az ipari sátrak természetes fényereje lehetővé teszi a napközbeni mesterséges világítás korlátozását, ami energiamegtakarítást eredményez.

Ipari sátor

Ipari sátor

Ha sátorszerkezetre van szüksége, többféle változat közül választhat. A sátrat ráadásul az építési műszaki előírások (NTC2018) szerint kell megtervezni a beépítési földrajzi területre vonatkozóan, figyelembe véve a hó-, szél- és földrengésterhelést. Javasoljuk, hogy a projekt megkezdése előtt forduljon hozzáértő szakemberhez és a város műszaki hivatalához, hogy kapjon választ az engedélyekről és előírásokról, amelyek helyenként változhatnak. Állandó ipari raktárt keres? Vagy ideiglenes épületre van szüksége az üzlet bővítéséhez? Alumínium tárolósátraink tökéletes megoldást kínálnak Önnek. Összehasonlítva a hagyományos betonépületekkel, alumínium tárolósátrunk nem igényel állandó alapot, szinte bármilyen talajra felszerelheti, például aszfaltra, betonra, fűre, homokra és így tovább. Rugalmasságukban és gazdaságosságukban tárolósátraink sokkal jobbak, mint a hagyományos acélszerkezetek, betonépületek építése, és a városi tanács nem követeli meg a földterület engedélyezését. Bővebb leírásért keresse fel a gravetti.hu weboldalt.