Szilánkmentesítő fólia – Biztonságban, ha törik az üveg

Bármikor történhet baleset vagy jöhet egy nagyobb vihar, aminek következtében az ablaküveg betörik. Bele gondolni is borzalmas, hogy valaki, esetleg egy kisgyerek az ablak közelében tartózkodik. Továbbá bármilyen üveg törjön is el, mielőbb fel kell takarítani, hiszen a földön lévő szilánkokba bárki beleléphet, beleértve a házi állatokat is!

[wp_ad_camp_1]

Szilánkmentesítő fólia a megoldás, ha tartunk az ablaküveg törésétől. Ugyanakkor belső üvegfelületeken is alkalmazhatjuk. Manapság a hatalmas üveg felületek az építészet szerves részei, viszont bármilyen impozáns látványt is nyújtanak a padlótól a mennyezetig érő üvegfelületek, nem szabad elfeledkezni a veszélyekről. Ha az üveg törik, akkor az több száz éles szilánkkal jár. A legrosszabb eshetőség, ha a törés pillanatában valaki az ablak közelében tartózkodik, vagy ha a gyerek nekiszalad a játék hevében az üvegnek és az eltörik. Ha pedig az üveg törik, akkor a szilánkok mindenfele repülnek. Alaposan kell feltakarítani, különben fájdalmas lesz, ha valaki belelép. Ellenben, ha rendelkezik szilánkmentesítő fóliával, akkor nagy szerencséje van, hiszen így az üvegtábla egyben marad, még abban az esetben is, ha az üveg törik.

Szilánkmentesítő fólia

Szilánkmentesítő fólia

A szilánkmentesítő fólia megvédi a családtagokat, abban az esetben is, ha az üveg törik. Ugyanakkor a szilánkmentesító fóliának nem csak a háztartásban, hanem bizonyos cégekben, intézményekben is nagy hasznát lehet venni. Például üzletek utcafronti kirakatán vagy oktatási intézmények ablakain. Ezek esetében ugyanis törvényi és minőségbiztosítási előírás, hogy az üveg szilánkmentes legyen. A szilánkmentesítő fólia tökéletes megoldás erre az esetre. Bővebb információkért látogasson el az ablakfoliaguru.hu weboldalra és tekintse meg a széleskörű, minőségi választékot!