Szíjtárcsa kedvezményes áron

A leggyakoribb szíjtárcsákat a kiegészítő eszközök tápellátására használják. Ha a kiegészítő szíjtárcsát a hajtószíj mozgása elforgatja, akkor egy eszköz aktiválódik.

[wp_ad_camp_1]

Szíjtárcsa kedvezményes áron kapható az ekszij.hu weboldalon, ahol egy igen széles választékban nézelődhet, és itt garantáltan megtalálja azt a szíjtárcsát, ami a legmegfelelőbb lenne az ön számára.  A szervokormány-szivattyú szíjtárcsa nyomást gyakorol a folyadékra és kering a rendszeren, és a generátoron egy mágneses mező képződik, amely felhasználható és elektromossággá alakítható. Ezen szíjtárcsák többsége a motor járásakor aktiválja a megfelelő tartozékokat, bár van néhány kivétel. A váltóáramú kompresszorok általában beépített szíjtárcsa-mechanizmusokkal rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik, hogy a tárcsa szabadon forogjon, ha a légkondicionáló nincs bekapcsolva. Azokat a gépkocsi-tárcsákat, amelyek nem szolgáltatnak tápfeszültséget vagy nem működtetnek kiegészítőket, általában feszítőgörgőnek nevezik. A feszítőgörgő helyettesítheti a hiányzó tartozékokat, például egy légkondi kompresszort, bár ezeket gyakran beépítik az ékszíj rendszerek tervezésébe, hogy összetett ékszíj utat hozzanak létre.

Szíjtárcsa

Szíjtárcsa

Ezek a szíjtárcsák egyszerű csapágy- és hengeres tárcsamechanizmusból állnak, és forgatáskor szabadon forognak. A feszítők ugyanúgy működnek, de további funkciójuk a szíjak szoros megtartása. A laza ékszíj nem tudja megfelelően elforgatni a kiegészítő szíjtárcsákat, ezért a feszítők csavarmechanizmusokat és rugókarokat használnak a rendszer nyomására. Bővebb leírásért és további részletekért nem kell mást tenni, mint felkeresni weboldalunkat az ekszij.hu-t és itt mindent megtudhat ami csak érdekelheti a szíjtárcsákkal kapcsolatban.