Szemüvegkeret kedvező áron rendelhető

A berillium használata szemüvegkeretben azért előnyös, mert korrózióálló. A titánnál olcsóbb is ráadásul.  Ideális lehetőség mindazok számára, akik sok időt töltenek sós víz körül, vagy akiknek magas a bőr savtartalma. A rugalmas, tartós és könnyű berillium számos színben kapható szemüvegkeret formájában.

[wp_ad_camp_1]

Szemüvegkeret vár minden kedves érdeklődőt a trendmaker.hu weboldalon, tehát látogasson el hozzánk és találja meg kedvenc szemüvegkeretét nálunk, méghozzá kedvező áron.  A rozsdamentes acél, legyen az matt, vagy csiszolt, fényes felületű, ráadásul erős, rugalmas, korrózióálló és könnyű. A vas-szén ötvözet, krómot is tartalmaz. Monel: ez a népszerű réz- és nikkelötvözet olcsóbb, mint más fémek, mégis az alkalmazott bevonat minőségétől függően – hosszú használat után néha elszíneződik vagy bőrreakciókat okoz. Alumínium: könnyű és nagyon ellenáll a korróziónak, az alumínium egyedi megjelenéssel büszkélkedhet, és gyakran használják csúcskategóriás, exkluzív szemüvegekben. Műanyag keretek: A „zylonate” -ről (cellulóz-acetát) rövidítve a zyl viszonylag olcsó és nagyon népszerű a műanyag szemüvegkeretekben.

Szemüvegkeret

Szemüvegkeret

Könnyű, szivárvány színben kapható, több színű változatban és különböző színű rétegekben egy kereten belül is elérhető. Propionát: A sportkeretekben gyakran használt propionát rendkívül tartós és rugalmas. Ez a nejlon alapú műanyag szintén könnyű és hipoallergén. Nylon: Az elmúlt években a nylon nagyrészt rugalmasabb nylon keverékekkel, például poliamidokkal, gliamidokkal és kopoliamidokkal került felváltásra. Míg a 100% nejlon könnyű és erős, az életkor előrehaladtával gyengül és törékennyé válik. Amennyiben többet tudna meg a szemüvegkeretekről keressen fel minket a trendmaker.hu-n ahol már rendelhet is.