Szabadulószoba izgalmas lehetőségekkel

A szabadulószoba kiváló módja egy nem mindennapi családi vagy baráti összejövetelnek. A szabadulószobában olyan élményekben lehet részed, amire már régóta vágytál. Tehát szólj barátaidnak vagy családodnak és vegyetek részt egy izgalmas szabadulásban!

[wp_ad_camp_1]

Szabadulószoba már online játék formájában is népszerű volt, azonban a valódi áttörést az hozta el, amikor megjelentek a valódi szabadulószobák. Ha egy-egy film láttán a fejedet fogod és biztos vagy benne, hogy a főszereplőnél sokkal ügyesebb lennél, akkor érdemes valóban próbára tenned magad. Minden szabadulószoba külön történettel és ezáltal egyedi berendezéssel rendelkezik. Tehát ha egy szabadulószobában már próbára tettétek magatokat, akkor még számtalan másikban részt vehettek. Budapesten és a nagyobb városokban bőven van lehetőség erre. A szabadulószobában meghatározott idő alatt kell kijutnotok a szabadulószobából. Ez egyáltalán nem könnyű, így a csapattagoknak a siker érdekében szorosan össze kell dolgozniuk. A fejtörők és a logikai összefüggések által sikerülhet időben kiszabadulni a szabadulószobából.

Szabadulószoba

Szabadulószoba

Szabadulószoba Budapest

Budapest szabadulószoba szempontból igazi kánaán. Ha a fővárosban jársz vagy ott laksz, akkor mindenképp érdemes próbára tenned magad. Számtalan nagyszerű szabadulószoba vár, melyek izgalmas történettel, berendezéssel és feladványokkal teszik próbára a szabadulni vágyókat. Érdemes összegyűjteni a barátokat, családtagokat és meginvitálni őket egy izgalmas kalandra, amit még biztosan sokáig fognak emlegetni. Ha szeretnél bővebb információkat szerezni a szabadulószobákat illetően vagy szívesen részt vennél az úgy nevezett online szabadulásban, akkor látogass el az exittheroom.hu weboldalra!