Szabadulószoba Eger szívében

Eger nem csak történelméről híres, hanem az ízletes borairól is. mi azonban nem ezekről szeretnénk szót ejteni, hanem az Egerben található hét darab szabadulószobáról. Az egri szabadulószobák egytől-egyig kiváló szórakozást és kalandot biztosítanak!

[wp_ad_camp_1]

Szabadulószoba Eger – A szabadulószoba Egert is elérte! A szabadulószobák eleinte online játékok voltak, amiket aztán átemeltek a valóságba, egy szóval valódi szobákat rendeztek be, ahonnan a bent lévő játékosoknak ki kell jutni. A szabadulás kulcsát különféle rejtvények, összefüggések által lehet megtalálni. Minden szobának megvan a maga története, így mindegyik másként van berendezve, másként lehet kijutni belőle, egy szóval nem sablon szobák. A szabadulószobában nem kell szégyenlősködni, épp ellenkezőleg, mindent át kell kutatni, hogy minél több nyom álljon rendelkezésre, amik közt meg kell találni az összefüggéseket. Ehhez át kell nézni a fiókokat, benézni az asztal alá, átlapozni a magazinokat. Nyomok ugyanis bárhol lehetnek! A szabadulószobába meghatározott létszámú csapatok mehetnek be.

Szabadulószoba Eger

Szabadulószoba Eger

Egri szabadulószobák

Ahogy már fentebb is említettük, Egerben hét darab szabadulószoba van. Ezek mind más történettel rendelkeznek, ráadásul egytől-egyig izgalmas kalandot tartogatnak, ezért érdemes mindegyiket kipróbálni. A szabadulószobába fiatalok és idősebbek egyaránt bemehetnek. Lehet baráti társaság, család, de az sem ritka, hogy kollégák próbálják ki magukat a szabadulószobában csapatépítő tréning gyanánt. A szabadulószoba egy izgalmas kaland, aminek során a játékosok olyan rejtett képességeiket fedezhetik fel, amikről a hétköznapokban már megfeledkeztek. Ha szeretné megtekinteni az egri szabadulószobákat és bővebb információkat megtudni róluk, akkor látogasson el az exitgames.hu weboldalra!