Szabaduljon meg a makacs zsírpárnáktól hasi zsírbontás által!

A legtöbb nő elégedetlen a hasával, pontosabban a hasán lévő zsírpárnákkal. Ez fokozottan igaz szülés után. Sokan olyannyira szégyenlik a problémát, hogy a strandon sem mernek fürdőruhában mutatkozni, így inkább a parton ülnek felöltözve, ahelyett, hogy a vízben önfeledten pancsolnának, fürödnének. Ha nem ismeretlen a probléma, akkor ideje változtatni!

Hasi zsírbontás által búcsút inthet a hason lévő zsírpárnáknak. A has kritikus terület, a legtöbb nő ezzel a területtel a legelégedetlenebb. Sokszor a szigorú diéta és a sport sem hozza meg az elvárt eredményt, ami csalódottsághoz, elkeseredettséghez vezet. A hiedelmekkel szemben nem csak a plasztikai sebész szikéje eredményezhet lapos hasat, van kevésbé drasztikus, ám szintén hatékony módszer, hogy megszabaduljon a makacs hasi zsírpárnáktól. Az injekciós zsírbontásnak köszönhetően Ön is elérheti a régóta vágyott lapos hasat. Az injekciós zsírbontás hatékony megoldás a lógó has kezelésére, karcsúsításra, alakformálásra, a nyúlási-fogyási csíkok korrigálására, fogyásra és a szülés utáni bőr és szövetregenerálásra.

Hasi zsírbontás

Hasi zsírbontás

A kezelés nem terheli meg a szervezetet, a zsír természetes, fiziológiai útvonalakon történik. A kezelés komplex hatást gyakorol a bőrfelszínre és a zsírsejtekre egyaránt. A zsírbontással egyidőben a kötőszövet regenerálódik, csökken a narancsbőr és a bőr felszíne is feszesebbé válik. Az injekciós zsírbontás nem fájdalmas, habár bizonyos testrészek érzékenyek lehetnek, ahol gyengébb a kötőszövet. Az első kezelést követően izomláz szerű érzés jelentkezhet, fájdalomtól azonban nem kell tartani. Attól függ a szúrás szám, hogy mennyi hatóanyagot kell a szervezetbe injektálni. Ha szeretne bővebb információkat megtudni a hasi zsírbontás kapcsán, akkor érdemes ellátogatni a fogyasztas-alakformalas.hu weboldalra!