Sofőr állás mindenkinek

A REBERnél a közúti és a vasúti közlekedés kombinálását ajánljuk hatékony útvonalak, csökkentett költségek és jobb fenntarthatóság érdekében. Naponta 8 és 12 kiskereskedelmi kiszállítási pont között szállítunk. Bővebb leírást a munkakörről weboldalunkon talál.

[wp_ad_camp_1]

Sofőr állás mindenki számára elérhető a soforallasok.com weboldalon, tehát nézzen be hozzánk és mindent megtalál ami érdekelheti. Csapatunk mindent szoftveres támogatással tervez és figyel. Az adatokat folyamatosan, valós időben rögzítjük, és a szükséges beállításokat automatikusan elvégezzük. Ez azt is jelenti, hogy az ügyfél termelő létesítményei teljes kapacitással működtethetők maradhatnak. Legyen szó akár szekrényekről, konyhabútorokról vagy háztartási cikkekről – mindegyikhez szükség van az ügyfél közvetlen közelében a helyi támogatásra. Ezt szállítási szakértőink biztosíthatják, akik két fős csapatokban kezelik a szállításokat, hogy remek helyi szolgáltatást nyújtsanak.

Sofőr állás

Sofőr állás

MINŐSÉGKEZELÉS: Ez a teljes ellátási lánc mentén biztosított. A járművek rakodásától kezdve biztosítjuk a rakodási előírások betartását, a rakományok megfelelő rögzítését és a csomagolás minőségét. A REBER emellett megvizsgálja a rakodó személyzet munkamódszereit és a járművezetők szakértelmét annak biztosítása érdekében, hogy azok megfeleljenek a jelenlegi szabványoknak és az ügyfél igényeinek. Az összegyűjtött információk alapján minőségügyi szakértőink világos és tömör jelentéseket készítenek az ügyfelek számára, és ajánlásokat fogalmaznak meg a fejlesztések érdekében. Amennyiben ön is szívesen dolgozna a REBER-nél vagy többet tudna meg a fizetésekről itt a helye nálunk a soforallasok.com weboldalon. Weboldalunkon elérhetőségeinket is megtekintheti, ha kérdéseket szeretne feltenni nekünk a munkára való jelentkezésről.