Síbiztosítás nagyszerű áron!

Teljesen mindegy, hogy a világ másik felére utazik, vagy csak a szomszédos országba, ha a havas lejtőkön szeretne csúszni, akkor fontos, hogy kössön síbiztosítást. Igen, még abban az esetben is, ha Európán belül hódol kedvenc téli sportjának.

[wp_ad_camp_1]

Síbiztosítás – Sokan szeretnek síelni, mondhatni ez az egyik legnépszerűbb téli sport. Azonban nagyon fontos, hogy ne feledkezzen meg a síbiztosításról, hiszen a havas lejtőkön bármi megeshet, a mentés, kórházi ellátás pedig egyáltalán nem olcsó mulatság. Európán belül is fontos, hogy síbiztosítást kössön, ugyanis az Európai Egészségbiztosítási Kártya közel sem nyújt kellő fedezetet. A kártya segítségével kizárólag állami intézményekben kapott kezelésre kap fedezetet, viszont Ausztriában a legtöbb síközpontban magánkórház működik, ami azt jelenti, hogy a teljes ellátást és gyógyszereket saját zsebből kell kifizetni, ami akár milliós összeget is jelenthet. Továbbá az Európai Egészségbiztosítási Kártya nem nyújt fedezetet a helikopteres mentésre sem, ami szintén milliós összeget jelent. Így könnyen lehet, hogy a téli vakáció rémálommá válik.

Síbiztosítás

Síbiztosítás

A síbiztosítás rendkívül hasznos és sok esetben az anyagi csődtől menti meg az embert. Arról sem szabad elfeledkezni, hogy a síbiztosítás azt is fedezi, ha esetleg valaki másnak okoz kárt. Ez könnyen előfordulhat, ha például csúszás közben nekimegy valakinek. Ekkor az illető és annak felszerelése is sérülhet, amit Önnek kellene kifizetni, kivéve abban az esetben, ha rendelkezik biztosítással. Ha szeretne biztosítást kötni, mielőtt síelni indulna, akkor érdemes ellátogatni az axa-assistance.hu weboldalra, ahol online meg tudja ezt tenni, továbbá bővebben tud tájékozódni a síbiztosítást illetően! Ne spóroljon a kellő védelmen!