Samsung Galaxy Z Fold 2 áttekintés

Sokat tud az okostelefonokról? Gondolja, hogy mindent látott már? A Samsung Galaxy Z Fold 2 meglepheti, hiszen ez az egyetlen olyan telefon, amely 2020-ban igazán lenyűgözött minket. Ez az egyetlen összecsukható 5G-s telefon, amelyet bátran javaslunk, de csak akkor, ha a pénz nem akadály.

[wp_ad_camp_1]

Valahányszor félbehajtjuk a képernyőt, a telefon lenyűgöző. A társadalmi távolságot megtartó idegenek, akik most nem szívesen beszélgetnek, mert nincs más dolguk, gyakran megállítanak bennünket, hogy megkérdezzék: milyen ez a telefon, és hogy valójában érdemes megvenni? A Fold 2 a képernyő hajlított folytatása a Galaxy Fold 1-nek, szinte minden olyan fejlesztéssel, amelyet 11 hónappal ezelőtt kértek. 6,2 hüvelykes fedőkijelzője megoldja a fő panaszunkat a nehéz 4,6 hüvelykes elülső részével kapcsolatban. Most már elég nagy a gépeléshez, még akkor is, ha keskeny, de mégis magas alakja miatt még mindig szűknek érződik.

Samsung Galaxy Z Fold 2

Samsung Galaxy Z Fold 2

Kibontva olyan, mintha egy 7,6 hüvelykes mini Android táblagép. Ehhez általában hátizsákra lenne szükségünk, emiatt gyakran otthon hagynánk. A Samsung kialakítása mégis pillanatok alatt teljesen zsebre tehető ezzel az eszközzel. Mindaddig, amíg nem a legvékonyabb zsebbel ellátott farmert viseljük, ez a vaskos telefon-tablet szinte bárhová eljuthat. Minden más a Fold 2 esetében erősebb mint az előző kiadás esetében, különösen az újratelepített csuklópánt, amely miatt több helyzetben kinyithatja a telefont. A Samsung változó képernyő mechanizmusa párosul az általa Flex módnak nevezett funkcióval, amely automatikusan átalakítja bizonyos alkalmazások felhasználói felületét. A legjobb trükk a kameraalkalmazás élő előnézetének visszavonása a felső képernyőn, míg a kezelőszervek a jobb alsó sarokban jelennek meg, az utolsó fényképező pedig a bal alsó sarokban látható.