Samsung Galaxy S7 üvegfólia

Minden okos telefonnak szüksége van védő fóliára, ha még karcálló üvegkijelzővel is rendelkezik. Ezekkel megőrizhetjük a kijelzők épségét, és szépségét egyaránt. Fontos, hogy ne feledkezzünk meg róla, hisz egyre nagyobb biztonságot nyújtanak készülékeink számára, ilyenek például az üvegfóliák is.

[wp_ad_camp_1]

A Samsung Galaxy S7 üvegfólia nem csak a karcolástól és szennyeződésektől védi meg készülékünket, de akár az esetleges törésektől is. Ezek edzett üveg technológiával készülnek. Hasonlóak, mint az okos telefonok érintőüvegei, és olyan, mintha az eredeti üveget érintenénk. Méretre szabott, teljesen átlátszó, kivágással a hangszórónál és a home gombnál. Mivel kémiailag kezelt, így zsírtaszító és könnyen tisztítható. Az ára meghaladja a műanyag fóliák árát, de az üveg fólia nem csak karcálló, de leejtés és ütődés esetén is védelmet nyújt. Törés következtében, az érintő üveg helyett, a kijelző védő üvegfólia törik darabokra, és a rajta lévő ragasztóréteg segít, hogy az üvegszilánkok ne essenek ki, így megelőzve az esetleges sérüléseket.

Samsung Galaxy S7 üvegfólia

Samsung Galaxy S7 üvegfólia

Az üvegfólia, a műanyag fóliával ellentétben, nem buborékosodik, teljesen illeszkedik a kijelzőre, így időt állóbb is. Érdemes pénzt szánni rá, mivel sérülés esetén olcsóbb és kényelmesebb egy új fóliát vásárolnunk, mint telefonunk teljes kijelzőjét kicseréltetnünk. Ha felkeltettük érdeklődését és szeretne szinte 100%-os védelmet nyújtani telefonja számára és még nem rendelkezik ilyen fóliával, keresse fel screentec.hu oldalunkat, ahol megismerkedhet árainkkal és további típusú védőfólia kínálatunkkal. Kérdéseit nyugodtan tegye fel munkatársainak, akiknek elérhetőségeit megtalálja weboldalunk a „Rólunk“ nevű menü alatt. E-mail címe megadása esetén, értesítő levelet küldünk aktuális akcióinkról és újdonságainkról.