Samponok, melyek segítségével ritkábban kell hajat mosson

Azok a nők és férfiak, akik haja rövid idő alatt zsírosodik bizonyára tudják, hogy mekkora öröm, ha pár nappal eltolhatják a hajmosást. Van néhány olyan jótékony hatású sampon, amely segít abban, hogy a két hajmosás közötti idő egy-két nappal több legyen.

[wp_ad_camp_1]

Az emberek többsége előszeretettel használja a LUSH I Love Juicy nevű sampont, hiszen kifejezetten zsíros haj számára készült termék. A sampon összetételében leginkább friss gyümölcsök találhatóak, ennek köszönhetően hajmosás után biztos lehet abban, hogy haja tökéletesen meg van tisztítva. De lágyító moszatokat is tartalmaz, így fényessé varázsolja a hajkoronát. A termékben található frissen facsart ananász, kivi, mangó, valamint papaja feladata, hogy a lebontsa a felesleges zsírt a fejbőrön, és, hogy a hajat felfrissítse. A Kallos márka KJMN mély-tisztító samponja legfőképp zsurlót, citromfüvet, valamint csalánt tartalmaz, ezeknek az összetevőknek köszönhetően hajmosás során a fejbőr és a haj alaposan megtisztul. A terméket érdemes hosszú távon használni, hiszen csak így képes helyreállítani a fejbőr túlzott faggyútermelését.

LUSH I Love Juicy

LUSH I Love Juicy

A La Roche-Posay Kerium nevezetű sampon ideális zsírosodásra, valamint korpásodásra hajlamos hajra. A termék intenzív mikrohámlasztó hatást gyakorol a fejbőrre, és ennek köszönhetően a korpa teljes mértékben eltűnik. A sampon összetételében megtalálható a cink, melynek az a feladata, hogy szabályozza a faggyútermelést. Az Yves Rocher márkájú tisztító sampon csalánt tartalmaz, így a hajmosás során alaposan megtisztítja a hajtincseket. Az Alverde sampon zsíros hajra tökéletes választás, mivel a citromfű és csalán összetételének köszönhetően hosszú távú frissességet biztosít a hajnak.