Rovinj az óvárosok szerelmeseinek

Mikor beköszönt a nyár karöltve érkezik a nagy kánikulával, szívesebben hűsölünk a tengerparton, mint a saját fürdőkádunkban vagy fürdőszobánkban. Ám nem mindegy, hogy melyik ország tengerpartját választjuk. Ennek limitet természetesen a pénztárcánk is szabhat, de ezenkívül az is, hogy egy nyugodtabb városkába szeretnénk-e üdülni, vagy pedig egy pezsgő nagyvárosban képzeljük el nyaralásunk napjait.

[wp_ad_camp_1]

A Rovinj apartman kiváló választás akkor, ha egy csendesebb kisvárosban képzeltük el a nyaralást, és nem egy szórakozóhelyekkel zsúfolt nagyobb városban. A horvát kisvárost mindössze tizennégy ezren lakják, így amennyiben Rovinjban nyaralunk, biztosak lehetünk benne, hogy nyugalomra találunk.

Rovinj óvárosi része teljesen elzárt az autók elől, így nagy sétákat tehetünk anélkül, hogy megzavarnának bennünket. Emellett érdemes tudni Rovinj óvárosáról, hogy egy félszigetről van szó, melyet csupán a 18. században kötöttek össze. Az óvárosok szerelmeseinek szinte kötelező megnézni a macskaköves óvárost, ahol a tengerparti településre kevésbé süt be a nap, így bátran tervezhetünk akár hosszabb sétákat is.

Rovinj - Horvátország

Rovinj – Horvátország

Amennyiben nem is éppen Rovinjban szállunk meg, érdemes megtekinteni a települést, ahol csodálatos és igazán gyönyörű fényképeket is készíthetünk, hogy később otthon nosztalgiázva vehessük majd elő. Rovinj apartman szempontjából is nagyon jó választás, hiszen lehetőségünk van kedvező áron találni szállást. A legtöbb esetben ugyanis közvetlenül a szállásadótól bérelhetünk.

Ha Ön is szeretné megnézni Horvátország egyik legszebb óvárosát, illetve Rovinj apartman érdekelné, látogasson el a Rovinj apartman & Rovinj szállás honlapjára, azaz a rovinj-apartman.extra.hu-ra, ahol jutányos áron találhat remek szálláshelyeket.