Profi steampod L’Oréal-tól!

A L’Oréal Professionnel Paris Steampod 3.0-ja szabadalmaztatott gőztechnológiájával a legnépszerűbb hajformázó manapság. Az egyenestől a hullámosig sokoldalú, szalonhoz méltó megjelenést hozhat létre saját otthona kényelméből. Hozza létre a kívánt megjelenést, akár hullámos, akár egyenes és elegáns hatásra vágyik. A legjobb eredmény érdekében használja a stylistja által ajánlott Steampod ápolási rutint.

Profi steampod eszköz várja a szepsegcikk.hu weboldalon, ezért megéri benézni hozzánk, ha ön is szeretné kipróbálni ezt a berendezést. Úgy van kitalálva, hogy megtartsa a vizet, és abból a gőzt használja a haj kiegyenesítésére. A gőz használata fényesebb, selymesebb megjelenést biztosít a hagyományos hajvasalókhoz képest. A hagyományos hajvasaló a közvetlen hőhatás eredményeként kiegyenesíti a haját azáltal, hogy a hajszálakat elsimítja a lemezek között. Használhatja a Steampod-ot fésű nélkül? A haját alaposan ki kell kefélni. A hajvasalóhoz egy apró fésű tartozik, ami kifésüli, így nem érdemes anélkül használni. Ha nem tudja megváltoztatni a hajvasaló hőmérsékletét, valószínűleg zárolt módban van (a képernyőn egy lakat fog megjelenni). A hajvasaló feloldásához nyomja meg folyamatosan a + vagy a – gombot.

Steampos

Steampos

Miért nem gőzölög a Steampod? A Steampod már nem gőzölög, ha a tartály szivárog. Ha a hajvasaló pumpája megfelelően forog, de a tartály szivárog, normális, hogy a készülék már nem gőzölög, mert a víz kiszorul. Ez a szivárgás akár a tartály szintjén, akár a csatlakozó kábel szintjén fordulhat elő. A válaszadók több mint 81%-a egyetértett azzal, hogy a steampod eszköz azonnal kiegyenesíti a hajat, és a legtöbben azt gondolták, hogy hajuk egészségesebbnek és fényesebbnek tűnt a használat után. Amennyiben rendelni szeretne, vagy megtekintené a berendezés leírását, keresse fel bátran a szepsegcikk.hu weboldalt.