Profi levelezési rendszer, avagy a Freemail

Ma már szinte mindenki rendelkezik internetes címmel, viszont ha Önnek még nincs megfelelő e-mail fiókja vagy nem elégedett az eddig használt rendszerével, akkor ismerje meg a profi Freemail levelezési rendszert, ami biztosan elnyeri majd a tetszését.

[wp_ad_camp_1]

A rendkívül népszerű Freemail talán az egyik legismertebb hazai ingyenes e-mail szolgáltatás, ami még 1996-ban indult és amit a Soros Alapítvány fejlesztett ki. Már kezdetektől fogva kifejezetten közkedvelt volt az internetes felhasználók körében és ma is több millió felhasználót szolgál ki nap, mint nap, az olyan erős konkurencia ellenére is, mint például a Gmail.

A Freemail többek között annak köszönheti töretlen népszerűségét, hogy folyamatosan fejlődik, követi a legújabb trendeket, a felhasználói elvárásokat. Az elmúlt pár évben is több olyan szolgáltatással állt elő, amellyel képes az élen maradni. A kiváló Freemail 10 gigabájtos tárhelyet biztosít, valamint olyan spamszűrőt, mely saját beállításokon alapul, tökéletesen egyére szabható. Pozitív tulajdonsága továbbá, hogy nagy méretű fájlok küldését is lehetővé teszi, ami alapesetben maximum 5 MB méretű fájlt jelent és ami egészen 1 GB-os fájl feltöltéséig bővíthető.

Freemail

Freemail

A fejlett Freemail rendszer bármikor elérhető mobiltelefonról is és teljes funkcionalitással használható, valamint fontos levél várása esetén még sms-es értesítést is igényelhetnek a fiók felhasználói. A beépített chat és fotótár pedig csak még több szabadságot ad.

A 2012-es év végén az elismert Freemail a legújabb webes trendeket követve megújította a levelező megjelenését, ami által adott a letisztultabb forma, a könnyebb átláthatóság és gyorsabb kezelés is. Ha tehát Ön is szeretne részese lenni a felhasználóbarát, sikeres Freemail rendszernek, akkor csatlakozzon bátran és bármikor!

Forrás: Freemail