Profi géptároló minden gazda számára!

Mezőgazdasági géptárolóink tartósan épültek, kettős rácsos kialakítással, amelyet kifejezetten az Ön helyi építési előírásainak megfelelően terveztek. Bővebben ezekről a szuper géptárolókról weboldalunkra látogatva olvashat majd.

Géptároló olcsón várja a gravetti.hu weboldalon, tehát nem kell messzire mennie, kattintson bátran ide és olvasson el mindent amit tudni érdemes a géptárolókról, megtekintheti nálunk az árakat és a házhozszállítás részleteiről sem marad le. Minden oszlopot legalább 0,60 CCA-kezeléssel kezelnek, és a falhevedereket polcszerűen laposra fektetik, hogy kihasználják a fa legerősebb szélét. Minden készlethez mellékeljük a lezárt mérnöki terveket arra az esetre, ha a helyi építési osztálynak szüksége lenne rájuk, valamint garanciát is vállalunk – ez az egyetlen ilyen jellegű garancia az iparágon belül. Minden oszlopkeretes építőkészlethez két 24 × 36” -os tervkészlet tartozik, és további készletek is megvásárolhatók. Berendezéstároló épületeink lehetőségei akár 32 hüvelyk szélesek és akár 16 hüvelyk magasak is lehetnek. Ajtómodellek széles választékát kínáljuk különféle stílusokban, szigetelt és szigeteletlen kivitelben is. Szigetelheti az egész épületet vagy annak csak egy részét, a 24 hüvelykes középen elhelyezett kereskedelmi falhevederekkel. A 2×6 falkeret szabvány nagy területet hoz létre az épület megfelelő szigeteléséhez.

Géptároló sátor

Géptároló sátor

Csapatunk géptárolói alapfelszereltségként fényvisszaverő tetőszigeteléssel rendelkeznek, hogy eltereljék a hőt a forró nyári hónapokban. Ha dekoratívnak érzi magát, feldíszítheti géptárolóját lambériákkal, kupolákkal, egyéb testreszabással. Bővebb leírásért és rendelésért nézzen be még ma a gravetti.hu weboldalra hiszen itt minden információt és részletet megtalál a rendelésről.