Profi gabonatároló vásárlása egyszerűen

A gabonatárolók nehéz műanyag csövekre támaszkodnak, általában 2,4-3,6 m átmérőjűek, és a tárolandó anyag mennyiségétől függően változó hosszúságúak. Csomagolásuk egy erre a célra készült géppel történik, mindkét végükön lezárva.

Gabonatároló rendelhető a gravetti.hu weboldalon méghozzá végtelenül alacsony áron, tehát ha az ön gazdaságának is szüksége lenne egy gabonatárolóra, akkor nem kell messzire mennie. A gabonatároló sátrak csekély tőkebefektetést igényelnek. Ideiglenes intézkedésként használhatók, ha a növekedési vagy betakarítási körülmények több helyet igényelnek, bár egyes gazdaságok minden évben használják őket. A gabonatároló sátrak feltöltése egy üresben hagyott traktor TLT-jéről hajtott, mozgó szán segítségével történik, amelyet a zsák feltöltésekor fokozatosan előre tolnak. A traktor kormányzása szabályozza a sátrak elhelyezésének irányát, amikor megtelik, de a sátrakat általában egyenes vonalban helyezik el.

Gabonatároló

Gabonatároló

A sátor berakodása ugyanazokkal a takarmánybetakarítási módszerekkel történik, mint a tornyos gabonatároló esetében, de a rakodógéppel a takarmánykocsit fokozatosan előre kell mozgatni. A takarmányt egy nagy nyíláson keresztül tolják be, és ahogy a fogak kifelé forognak, áthaladnak a fésűs fogak között. A bütyök alakú csigafogak az acélfogak segítségével lényegében letörlik a takarmányt, és a takarmány a sátorba kerül. Amennyiben több információt és részletet olvasna a gabonatárolókról és megtekintené azok méreteit vagy a rendelésről tudna meg többet, keresse fel a gravetti.hu weboldalt ahol megtudhatja, hogy miért is olyan fontosak ezek a gabonatárolók.  A Gravetti blokk és a Shelterall tárolósátor kombinációja kiváló gabonatárolót alkot. A hagyományos építészeti eljárásokhoz képest mobil, olcsó és legfőképpen fenntartható megoldás.