Professzionális hajfestékek kedvező áron

Szeretné élvezni a hajfestést otthon? Már tudhatja, hogy a megfelelő hajszín kiválasztása nem egyszerű feladat, főleg, hogy rengeteg árnyalat közül lehet választani. Ezért értékes tanácsokat adunk a helyes döntéshez. A professzionális hajszín kiválasztása már nem tudomány!

[wp_ad_camp_1]

Professzionális hajfestékek széles kínálata várja a probeauty.hu weboldalon, ezért nézzen be hozzánk és böngésszen kedvére a szebbnél szebb professzionális festékek között.  A hajfesték kémiája a szerves rost és a kémiai oldatok összetett reakciója. Az egyes kémiai összetevők alapos ismerete szükséges az egységes eredmények biztonságos eléréséhez. Gyakran, ha egy dobozos hajszín elfogadható eredménnyel jár, nagyon nehéz másodszor megismételni a megjelenést. A korábban színezett haj másképp viselkedhet, ha új színt vezetnek be, ami sötétebb, mattabb külsőt eredményez a haj középhosszain és végein keresztül, és világosabb, fényesebb tónusú lesz a fejbőrön. A szín átfedése károsíthatja a haj külső rétegét, így száraz és sűrű lesz. Az egyetlen színárnyalat kiválasztása korlátozza az egyedi, természetesebb megjelenésű szín testreszabásának és megfogalmazásának lehetőségét.

Hajfesték

Hajfesték

Az éjszakai (vagy ideiglenes) színek nagyszerűek azok számára, akik azonnali színhatást szeretnének. Az ideiglenes hajszínek inkább divatos eredményre és kísérletezésre szolgálnak, mint a haj valóban színezésére. Használhatja őket a gyökerek gyors takarására is. És a legnagyobb előny? Ha nem tetszik a kapott szín, egyszerűen lemossa vízzel. A félig/demi-állandó színek a közepesen erős és közepesen fedő képességű színek közé tartoznak. Ezeket a színeket közvetlenül azoknak a nőknek készítik, akik tartós elkötelezettség nélkül szeretnének festeni, és nem akarnak gyakran foglalkozni gyökereik elfedésével. A félig állandó színek kiválóan frissítik vagy megváltoztatják a hangszínt. További részletekért és rendelésért keresse fel a probeauty.hu weboldalt.