Precíz téli, nyári gumiszerviz Szegeden

Kétségtelen, hogy a „gumis” egy külön szakma. Ez egy teljesen különálló műhelyt is megkíván! A Kovács Autó Bosch Car szervizében mégis megtalálható egy gumis szerviz, így a szakemberek komplett szolgáltatásban tudják részesíteni autóját! Többek közt a szervizben gumicsere, kerék-kiegyensúlyozás, és gumiszerelés is elérhető!

[wp_ad_camp_1]

Téli nyári gumiszerviz Szegeden, mely nagy kapacitással és több munkaállomással rendelkezik. Ráadásul a szakemberek nagy szakértelemmel rendelkeznek, így biztosan a legjobb kezekbe kerül gépjárműve. Ha nem szeretne hosszan várakozni, akkor azt javasoljuk, hogy foglaljon időpontot előzetesen. Ha szeretné a szakemberek gondoskodnak kerekéről vagy gumiabroncsáról és a gumihotelben elszállásolják őket. A legtöbb ember jellemzően évente kétszer kerít sort a gumi télire vagy nyárira való lecserélésére. Nagyon sok autós felnire szerelten tárolja a téli gumikat is, így az ő esetükben teljes kerékcserét végeznek a szakemberek. Ezt a műveletet is a legjobb szervizben, szakemberek által elvégeztetni, mivel így könnyen elvégezhető a kerék centrírozása, a levegőnyomás ellenőrzése, valamint a gumiköpeny állapotának és gyártási idejének ellenőrzése.

Gumiszerviz Szeged

Gumiszerviz Szeged

A szakértelem mellett a KA gumiszerviz profi BOSCH berendezésekkel is rendelkezik, melyeknek köszönhetően a gumijavítás és gumicsere egyszerűen elvégezhető. Ha új gumiabroncs beszerzéséről van szó, abban az esetben is számíthat a szerviz munkatársaira! A gumicsere, illetve a gumicentrírozás szolgáltatások esetében az árban benne foglaltatik a munkaművelethez szükséges segédanyagok, az új abroncs felszereléséhez szükséges gumiszelepek és a centrírozáshoz szükséges keréksúlyok. Bővebb információkért látogasson el a ka-autoszerviz.hu weboldalra!