PPL pilótaképzés profi oktatókkal

A Skyhawk Aviation Kft három kiváló pilóta tréninget kínál azok számára, akik nem csak a repülő utasterében, hanem a pilóta fülkében is el tudják képzelni magukat. Ha neked is régi vágyad, hogy repülőt vezess, sőt hivatásosként is el tudod magad képzelni, akkor érdemes a PPL pilótaképzést választanod.

[wp_ad_camp_1]

PPL pilótaképzés – Ha te sem elégedsz meg azzal, hogy kizárólag az utastérben élvezd a táj látványát és szívesen vennéd szó szerint kézbe az irányítást, akkor a PPL pilótaképzés neked való. A PPL pilótaképzés különlegessége, hogy ha elvégzed ezt a képzést, azzal gyakorlatilag megteszed az első lépést, hogy egy nap hivatásos pilóta váljon belőled. Ahhoz, hogy belevágj a PPL képzésbe, szükséged lesz egy másodosztályú orvosi minősítésre. Emiatt nem kell izgulni, ugyanis, ha az autóvezetéshez megkaptad az orvosi engedélyt, akkor ebben az esetben sem lesz probléma. A másodosztályú orvosi vizsgálat feltételei sokkal egyszerűbbek, mint a hivatásos pilóta orvosi alkalmaságié. Ezenkívül legalább a tizenhat évesnek kell enned a képzés megkezdésekor és tizenhétnek a PPL engedély kiadásakor.

PPL pilótaképzés

PPL pilótaképzés

A Skyhawk Aviation Kft PPL képzése százhúsz óra elméleti oktatásból áll tizenkét óra konzultációval. A gyakorlati részben megkezdődnek a tényleges repülések, melyekre a piac egyik legmodernebb gépével kerül sor. A bázisrepülőtér Budapesthez közel, Gödöllőn található. A gyakorlat negyvenöt óra repülésből áll, amiből legalább tíz órát egyedül kell repülni. Az elméleti és gyakorlati képzés után a vizsga következik, mely szintén elméleti és gyakorlati részből áll. Az elméleti vizsga feleletválasztós formában zajlik számítógép előtt, míg a gyakorlati vizsga másfél órás repülés a vizsgáztatóval. Bővebb információkért látogass el a skyhawk.hu weboldalra!