Porckopás esetén Zöldkagyló kapszula 24 órán belül

Porcok, szalagok, inak, ízületek és csontok egészségének megőrzését, illetve ezek sérülésének gyorsabb felépülését segíti a Seatone Zöldkagyló és Csontpor. A zöldkagyló kivonat glükózaminban, vitaminokban, ásványi anyagokban és nyomelemekben, valamint Omega-3 zsírsavakban gazdag táplálék kiegészítő.

[wp_ad_camp_1]

Porckopás esetén Zöldkagyló kapszula 24 órán belül házhoz szállítjuk. A Seatone termékek az első kagylóból készült táplálék kiegészítők, melynek alapja az Új-Zélandon speciális körülmények közt tenyésztet taréjos zöldkagyló, a Perna canaliculus. Az egész világon, 35 éve van forgalomban és ez alatt semmilyen káros mellékhatását nem állapították meg. Az általunk forgalmazott zöldkagylót, a McFarlane-Healtheries egyedi technológiával gyártja. A kapszulák gluténmentes zselatinból készülnek, melyek lehetővé teszik, hogy a vékonybél mögötti szakaszból szívódjanak fel. Zöldkagyló kapszuláink közül a Seatone Restart kapszula, mely két aminosavat tartalmaz, a prolin-t és a glicin-t, az inak, a szalagok és az izmok sérüléséből, sportsérülésekből, vagy a műtétekből való felépülést segíti elő. A Seatone Sport Restart kapszula, ezek fizikai sérülését kezeli, ennek segítségével ízületei előbb válnak terhelhetővé és a kiújulás valószínűsége is kisebb lesz. Seatone Sport Endurance kapszula, a Kreatin és a Spirulina összetételével, az állóképességet teszi hatékonyabbá. A Sani-Prevent Csontpor, szarvasmarha csontpor, melyet egyedi, fagyasztott, szárításos módszerrel készítik, a legjobb kalciumos táplálék kiegészítő.

Zöldkagyló

Zöldkagyló

Ne engedje, hogy ízületi fájdalmaktól szenvedjen. Látogassa meg a zoldkagylo.biomax.hu oldalt, olvasson termékeinkről és rendelje meg az Ön fájdalmára legalkalmasabb kapszulát. Jótékony hatása az egész szervezetben érvényesül, normalizálódik az ízületi nedv termelés, csillapítja a gyulladást, javul a kötőszövetek rugalmassága az ízületekben, és ezek mellett szervezetünk lengéscsillapító rendszerét folyamatosan képes megújítani. Tapasztalatok alapján, a haj, a bőr, és a köröm minősége is javulásnak indul.