Plasztikkártya gyártás a plasztikgyar.hu weboldal jóvoltából

A plasztikkártya a jövő névjegykártyája, azonosító kártyája. Talán Ön is találkozott már vele. Ha nem, akkor ideje megismerkedni vele és használni. Előzze meg a konkurenciát plasztikkártya használatával.

[wp_ad_camp_1]

Plasztikkártya gyártás nagyszerű árakon számos lehetőséggel! Nagy valószínűséggel az Ön ügyfelei, üzleti partnerei számára újdonságként fog hatni a plasztikkártya. A plasztikkártya egy újabb, modern verziója a névjegykártyáknak, valamint belépő kártyáknak, azonban a névjegykártyák eleganciáját sikerült megőriznie. Nem csak az üzletemberek ismerik fel az ebben rejlő lehetőségeket, de a plasztikkártya az élet több más területén is megjelent. Például számos irodában már alkalmaznak fényképes plasztikkártyákat a dolgozók azonosítására. Továbbá különféle szolgáltatók is egyre inkább kezdik bevezetni a plasztikkártyát, mint belépőt. A régi, fóliázott papír belépő a múlté és valljuk be eléggé ósdi kivitel. Ellenben a plasztikkártya modern és jól is néz ki.

Plasztikkártya

Plasztikkártya

További előnye a plasztikkártyának, hogy jóval több lehetőségünk van személyre szabni, mint egy papír alakú kártyát. A plasztikkártya mindkét oldalára lehet nyomtatni. Ha szeretné a felület lehet fényes vagy matt. Mindkettőnek megvan a maga előnye, például a fényes laminálás a grafika megvilágosításában, míg a matt felület finomabb megjelenést jelent. A plasztikkártyára kérhető mágnescsík, QR-kód, vonalkód, lyukasztás, dombornyomás, UV lakkozás, valamint számos egyéb lehetőséggel élhet kártyája megtervezésekor. Ha problémákba ütközne a tervezéskor vagy szívesen kikérné szakértő tanácsát, akkor látogasson el a plasztikgyar.hu weboldalra, ahol bővebben tájékozódhat, segítséget kérhet, valamint árajánlatot kérhet.