Petevezeték átjárhatósági vizsgálat a babavállalás előtt

A petevezeték átjárhatósági vizsgálat egy nagyon fontos és hasznos beavatkozás, amit mindenkinek érdemes lenne elvégeztetnie. Bővebben erről a beavatkozásról weboldalunkon olvashat.

[wp_ad_camp_1]

Petevezeték átjárhatósági vizsgálat a babavállalás előtt elérhető igazán kedvezményes áron a belvarosiorvosicentrum.hu weboldalon ezért nézzen be hozzánk és mindent megtudhat erről a témáról ráadásul azonnali időpont kérésre is lehetőség lesz. Ez a beavatkozás járóbeteg ellátás keretein belül történik és ultrahanggal vezérelve végezzük el. Ezzel a beavatkozással feltérképezhetőek a méhüreg és a méhnyálkahártya eltérései is. Kontrasztanyagot használunk a vizsgálathoz ez pedig lehetővé teszi az átjárhatóságot a petevezetékben. Általában elegendő, ha fiziológiás sóoldatot használunk. Ez egy biztonságos és nagyon megbízható beavatkozás amely során ionizáló röntgent használunk. Erre a vizsgálatra különösen akkor lehet szükség, ha kismedencei gyulladásunk van, ha súlyos endometriózissal küzdünk, vagy éppen ha megelőző műtéteink voltak.

Babavállalás

Babavállalás

A petevezeték elzáródása nem okoz gondot általában, éppen ezért a nők nagy többsége nem jön rá ha ezzel kapcsolatos problémája van. A kontrasztanyag felhasználása nagyon fontos, mert ezáltal látja a kezelőorvos, hogy átjárható-e a petevezeték. Amennyiben még ennél is több információt és részletet szeretne megtudni mindenképpen keresse fel weboldalunkat a belvaroisorvosicentrum.hu-t ahol mindent megtudhat erről a beavatkozásról, ráadásul akár időpontot is kérhet azonnal, weboldalunkon. Weboldalunkra kattintva megtalálhatja elérhetőségeinket valamint azt is, hogy hol találja meg pontosan klinikánkat. Ha gyorsan szeretne időpontot kérni, töltsön ki egy űrlapot weboldalunkon nevének, e-mail címének, telefonszámának és üzenetének megadásával.