Pénzbehajtás komolyan és megbízhatóan!

Amennyiben tartoznak önnek, vagy cégének, legyen az akár személyi kölcsön, vagy céges kintlévőség, a Hori-Zone Kollektor igyekszik szakértőinek segítségével mindent megtenni azért, hogy a tartozást visszaszerezze, mindezt jogi keretek között. Tapasztalatunk már 25 évre rúg az adósságkezelési pályán, és az óta is több jogász, rendőr, valamint adóhivatali személy segíti kemény munkánkat.

[wp_ad_camp_1]

A pénzbehajtás nem gyerekjáték, és nem mindegy, hogy milyen céget választ erre a célra, de ha megbízhatóságra törekszik, mindenképpen érdemes a Hori-Zone Kollektort választania, hiszen eredményesen felkutatjuk az elrejtett összeget és feltérképezzük a teljes kintlévőséget. Adósságkezelési munkánkhoz gyakran szükség van magánnyomozókra, őrzésvédelemre, valamint birtokvédelemre is. Felejtse el az ígérgetéseket, és bízza inkább cégünkre a munkát, hiszen gyorsan és hatékonyan megoldjuk a pénzügyi gondokat úgy, hogy közben felismerjük, ha birtokvitába torkollna a tartozás.

Pénzbehajtás

Pénzbehajtás

Szolgáltatásainkat főleg olyan magányszemélyek és cégek szokták igényelni, akiknek útjában áll egy-egy tartozás, és ez a tartozás veszélybe sodorja az esetleges fejlődést. A pénzbehajtáson és adósságkezelésen kívül vállaljuk a teljes szaktanácsadást, építőipari válságmenedzselést, minden kibocsátott számla kezelését, folyamatos rendelkezésre állást, valamint projektkövetést is. Amennyiben további információkat szeretne olvasni a pénzbehajtásról, látogassa fel weboldalunkat, az adossagkezeles.com-ot, és kérdések felmerülése esetén forduljon bátran ügyfélszolgálatunkhoz a +36-20-591-7582 telefonszámot tárcsázva. Ha pénzbehajtásra van szüksége, akár online is kérhet ajánlatot weboldalunkat, az ajánlatkérés teljesen ingyenes. Válassza cégünket, a Hori-Zone Kollektort a teljes körű pénzbehajtásért!