Páros ágyneműhuzat, melyben édes az álom!

Az ágyneműhuzat szükséges része hálószobánknak. Megóvja a paplant és a párnát, melyet ritkábban mosunk, mint az ágyneműhuzatot. Az ágyneműhuzat továbbá feldobja a hálószoba hangulatát is, hiszen rengetegféle szín és minta stílus található belőle.

A páros ágyneműhuzat igazi kényelmet és meghittséget nyújt a pároknak, de persze egyedül is használhatjuk, ha duplapaplannal szeretünk aludni egymagunk is. A 200×220 cm paplan alatt két ember kényelmesen elfér, s összebújhat.

A páros ágyneműhuzat stílusa mindig valamilyen szerelmes színnel, vagy mintázattal készül. Gyakori a szív minta, de még gyakoribb a Mr Mrs ágynemű. Ezek valamilyen feliratosak, vagy női/férfi mintásak: nyakkendő/rúzs, kalap/korona, száj/bajusz, king/queen, stb. fantáziadús és romantikus minták.

A páros ágyneműk pároknak készülnek. Mindenképpen első osztályú, kiváló minőségű pamut anyagú ágyneműhuzatok ezek, melyek lágysággal, puhasággal, meleg és biztonságot adó érzettel töltenek fel minden éjjel. A minőségi páros ágynemű tökéletes légáteresztő, nem izzasztó, de nem is fázunk alatta. A természetes pamut anyag bőrbarát, tartós és nem bolyhosodik. Megtartja színét és formáját, gyakori mosás mellett is.

Ágyneműhuzat

Ágyneműhuzat

A páros ágyneműhuzat mérete:

A páros ágynemű garnitúra mérete a következő:
1 db nagy duplapaplan 200×220 cm | 2 db nagypárnahuzat 70×90 cm | 2 db kispárnahuzat 40×50 cm | 1 db nagy lepedő 220×240 cm.

Ezek a méretek mindig olyanok, hogy kényelmet adjanak két embernek. A lepedő is nagyméretű, a kétszemélyes ágyra tökéletes méret. A 2 standard párna és kispárna szintén tökéletesek. A dupla paplanhuzat pedig a nagypaplanra van szabva.

A páros ágyneműhuzat stílusos és egyben maximálisan meghitt, otthonos hangulatot visz a hálószobába.

Elsősorban a fiatal korosztálynál népszerű a MR MRS ágynemű, de azért ez nincs kőbe vésve és bárki kedvet kaphat hozzá. Tökéletes ajándékötlet a jókedvű, humort kedvelő pároknak.
A páros ágyneműk színe mindig olyan, hogy azt a hölgyek és az urak is szívesen használják. Egy férfi nyilván nem annyira örömest takarózik rózsaszín ágyneműhuzat garnitúrával, ezért a semleges színek vannak ez esetben előtérben. Ilyenek a szürke, a fekete, fehér, bézs, barna, türkiz, stb. A páros ágyneműhuzat biztosan titeket is elvarázsol.

Érezd magad királynak, királynőnek és aludj minden este romantikus, prémium páros ágynemű garnitúra ölelésében. Ragadd meg az alkalmat és szerezz be a legközelebbi romantikus ünnepre egy mesés, szerelmes ágyneműhuzat garnitúrát.