Ózonos fertőtlenítés mindenkinek!

Az ózonos fertőtlenítésnek számos előnye van. Ózongenerátorainkat számos méretben tervezték kis- és személyes tárgyak, lakóházak, üzleti és kereskedelmi ingatlanok, laboratóriumok, orvosi rendelőintézetek és létesítmények, valamint ipari lakások és gyárak levegő és felület fertőtlenítésére.

[wp_ad_camp_1]

Ózonos fertőtlenítés vár mindenkit a klimaman.hu weboldalon ózongenerátoraink által, tehát keressen fel minket ha önnek is ózonos fertőtlenítésre lenne szüksége.  Az ózongenerátorokat ózon előállítására használják a levegő tisztítására vagy a füstszagok eltávolítására a nem használt helyiségekben. Az ózont legnagyobb mértékben gyógyszerek, szintetikus kenőanyagok és sok más kereskedelemben hasznos szerves vegyület előállítására is használják. Levegő- és vízforrásokban lévő mikroorganizmusok elpusztítására is használható. Számos települési ivóvízrendszer a baktériumokat ózonnal elpusztítja a gyakoribb klór helyett, amely bizonyítja hatékonyságát. Az ózon nagyon magas oxidációs potenciállal rendelkezik, és nem marad meg a vízben és a levegőben a kezelés után. Az ózon költséghatékony és biztonságos módszer a baktériumok és vírusok eltávolítására, mivel igény szerint állítják elő, és nem igényli veszélyes vegyi anyagok szállítását és tárolását. Miután lebomlott, nem hagy ízt vagy szagot az ivóvízben, és nem marad maradvány a levegő felszínén.

Ózonos fertőtlenítés

Ózonos fertőtlenítés

Milligramm per óra (m /h): Ez az ózongenerátor teljesítmény alacsony koncentrációjú lakóhelyi fertőtlenítéshez használható, kis járművekhez és más kis területekhez. Ne vásároljon közepes vagy nagy dózisú rendszert kis helyiségek számára. Gramm per óra (g/h): Ez a teljesítmény nagy koncentrációjú, és csak olyan nagy járművekhez használható, mint a városi buszok, metró és vonatok, valamint a nagy kereskedelmi és ipari lakások. Amennyiben többet tudna meg keresse fel a klimaman.hu weboldalt ahol ózongenerátort is rendelhet.