Otthonról dolgozna ezen a nyáron?

Az otthoni munkavégzés saját előnyökkel és kihívásokkal jár, akárcsak az irodai munka. Néhány távoli munkavállaló küzdhet a termelékenység megőrzésével, és mivel az időjárás a nyári hónapokban szebbé válik, a távoli munkavállalóként való munka még nehezebb lehet.

[wp_ad_camp_1]

Ha aggódik a nyáron távmunkásként való termelékenysége miatt, akkor néhány tippet követhet, hogy maximalizálja termelékenységét, és mégis élvezhesse a meleg időt és a napsütést. Most megtudhatja hogyan maradhat produktív, miközben nyáron otthon dolgozik. Köztudott, hogy az egész munkanap alatt a szünetek tartása produktívabbá teszi Önt, és ez a tény ugyanolyan igaz nyárra, mint a hidegebb hónapokra. Gondoljon vissza arra az időre, amikor irodában dolgozott. Ugye, nyolc órán keresztül nem ült az asztalánál? Valószínűleg néhány óránként tartott néhány 15 perces szünetet, és az asztalán kívül más helyen ebédelt. Tehát, miközben otthon dolgozik, ne üljön egész nap a számítógép előtt. Csak ártani fog a termelékenységének.

Home office

Home office

Ha ezen a nyáron távolról dolgozik, tegye prioritássá a szünetek tartását, amikor motiválatlannak érzi magát. Menjen ki az udvarra, vagy menjen sétálni. Legyen a friss levegőn. Tisztítsa meg az elméjét. A testmozgás és a D-vitamin újjáéleszti és motiválja arra, hogy végezzen azzal a feladattal, amelyet halogatott, amikor hátradőlt a számítógép előtt. Akkor lesz a legeredményesebb, ha nyáron otthon dolgozik, ha rövid sorozatban dolgozik, ahelyett, hogy órákon át, szünet nélkül dolgozna. Munka közben, és különösen otthoni munkavégzés közben, segíthet abban, hogy legyen mire várni az aznapi bejelentkezés után, így motiválva van arra, hogy a feladatait időben elvégezze. A motiváció legjobb módja a munka utáni szórakoztató tevékenységek megtervezése.