Orr plasztika kisokos

Testünk megváltoztatása komoly döntés, mely alapos megfontolást igényel. Vannak esetek, amikor a műtét egészségügyi okok miatt halaszthatatlan, míg máskor esztétikai okokból akar valaki kés alá feküdni.

[wp_ad_camp_1]

Orr plasztika esetén is érvényes ez. Van, aki az orr nem megfelelő működése, funkcionális eltérése miatt kénytelen operációnak alá vetni magát, más viszont az orra kinézetével nem elégedett, mely lehet méretbeli vagy forma béli probléma miatt és ezért választja a beavatkozást. Az orr plasztika során az orr csontos és porcos vázának a kívánt formára történő alakítása, valamint rögzítése történik. A műtét végén egy gipszsínnel rögzítik a frissen megműtött orrot. A gipszsín egy – két hét után kerül eltávolításra az orvos által. Fontos tudni, hogy a műtét után nem ajánlott hajolni vagy orrot fújni, mivel az utóvérzést okozhat. A műtét után természetes, hogy a beavatkozás helye bedagad, ez pedig légzési nehézségekkel jár, így a páciensnek a száján keresztül kell levegőt vennie.

Orrplasztika

Orrplasztika

Általában, akik elhatározzák magukat és úgy döntenek, hogy belevágnak a műtétbe, általában a kockázatok miatt aggódnak a legjobban. Tudni kell, hogy a szövődménymentes beavatkozást egy orvos sem tudja garantálni, hisz a szervezet különféle módokon reagálhat a beavatkozásra. A legtöbb operáció veszélye az utóvérzés vagy a gyulladás, azonban ahogy az orvostudomány fejlődik, az ilyen esetek egyre ritkábbak, ha pedig előfordul kezelhetőek. Mielőtt belevágna az operációba, alapos utánjárás után válassza ki plasztikai sebész szakorvosát és győződjön meg róla, hogy valóban szakértővel készül megműttetni magát. Jó szívvel ajánljuk a Gill klinikát, ahonnan a páciensek elégedett mosollyal, megszépülve távoznak a hozzáértő orvosi csapatnak köszönhetően.