Őrjárat ellenőrző alkalmazás az átverés lehetősége nélkül

Azok a cégek, melyek biztonsági őröket alkalmaznak, gyakran szembesülnek azzal a problémával, hogy az őrök munkáját nem tudják ellenőrizni. Az RFID technológián alapuló biztonsági őr csekkoló rendszerrel több probléma is akad, legfőképp az, hogy a rafinált alkalmazottak könnyedén át tudják verni a rendszert.

Őrjárat ellenőrző alkalmazás használata rendkívül hasznos azoknak a cégeknek, melyek biztonsági őröket alkalmaznak. A Trinity Guard esetében nincs szükség központi számítógépre vagy saját szerverre, mivel a szoftver teljes mértékben felhőalapú. A csekkoló rendszer legnagyobb hátránya, hogy az őr egyszerűen leveheti a helyéről a korongot, majd az őrbódéban egyszerűen hozzá tudja érinteni őket a leolvasóhoz. Ezenkívül számos módszer létezik még a csekkoló rendszer átverésére, online rengeteg tippet lehet találni. Ennek kivédésére tökéletesen alkalmas a Trinity Guard rendszer, ugyanis nem csak a fontosabb pontokat ellenőrzi, hanem a teljes útvonalat. Az ilyen rendszerek már jó ideje elérhetők, azonban nagy hátrányuk, hogy saját, egyedi elektronikát használnak, emiatt pedig rendkívül drágák, mivel külön kell értük fizetni.

Őrjárat ellenőrző alkalmazás

Őrjárat ellenőrző alkalmazás

A Trinity Guard nagy előnye, hogy nem kell hozzá külön hardvert beszerezni, mert bármely okostelefonon vagy tableten futtatni lehet, melyre az iOS vagy az Android operációs rendszert telepíteni lehet. A rendszer használata rendkívül egyszerű, ugyanis nem kell a led villogásokat számolgatni, valamint a hibakódok megjegyzésére sincs szükség. Hosszútávon a Trinity Guard alkalmazás kiváló választásnak bizonyul minden szempontból. Ha szeretne bővebb információkat megtudni a Trinity Guard rendszer kapcsán, akkor azt javasoljuk, hogy látogasson el a trinityguard.hu weboldalra, ahol többek közt elérhetőséget is talál!