Önterülő aljzatkiegyenlítés a lehető legjobb áron!

Ha szilárd padlóit meg kell erősíteni, a válasz az önterülő aljzatkiegyenlítés lehet. Abban az esetben, ha a szilárd anyag megtört változó emelkedésekkel rendelkezik, megfordul vagy behúzódik, ilyenkor ki kell egyenlíteni. A szilárd padló újszerűnek tűnhet, miközben egyidejűleg a szint nélküli felületeket szintezi az önterülő anyaggal.

[wp_ad_camp_1]

Önterülő aljzatkiegyenlítés várja önt is az epo-trend.hu weboldalon amihez a legjobb gépeket biztosítjuk, ezért nem fogja megbánni, ha ide kattint. Az önterülő beton polimert használják sima felületek készítéséhez. Nagyon jól bevihető szilárd, égetett csempe, VCT, fa vagy rétegelt lemez vagy bármely nem alkalmazkodó felület legmagasabb pontjára. Az önterülő beton különféle előnyöket kínál a fejlesztési üzletág számára, beleértve a hangsúlyosabb közérzetet és a jobb végrehajtást, és mivel a piac gyorsan változik, ez kihat az üzleti életre, és nem mindegy, hogy egy ingatlannak például milyen a   padlója. Az önterülő betont könnyűsége jellemzi. Ezen tulajdonság miatt a beton nem igényel rezgési hardvert. Ezt a nem szigetelő cementet saját súlya szétszórja, miközben megtartja a közönséges beton tulajdonságait, például a szilárdságot és a minőséget.

Önterülő aljzatkiegyenlítés

Önterülő aljzatkiegyenlítés

Néhány önterülő betonkeverék olyan keverékeket tartalmaz, mint a szuperplasztizáló és a konzisztencia-módosítók, hogy csökkentse a vízelvezetést és az elszigetelést. A szilárd izolálás idején elveszíti a minőségét, és méhsejtes zónákat eredményez a felszínen. Mindenesetre egy nagyon strukturált, öntömörítő szilárd anyag, ami nem lesz izolálva annak rugalmassága és szilárdsága miatt. Az önterülő aljzatkiegyenlítő jellemzők magukban foglalják a tökéletességet, az egyenletességet és a nyomóminőséget a hagyományos szilárd padlók esetében. Amennyiben többet tudna meg ezekről vagy megtekintené az önterülő aljzatkiegyenlítő anyagok árait, keresse fel az epo-trend.hu weboldalt.