New Hampshire állam legszebb helyei

New Hampshire egy csodálatos hely a látogatásra, és híres a lenyűgöző természeti szépségéről. Fenséges hegyekkel és végtelen erdökkel rendelkezik, amelyek a csillogó tavak környékén találhatók, valamint az Atlanti-óceán kis partszakasza mellett, nem csoda, hogy a helyiek annyira büszkék a látványos és káprázatos tájakra.

[wp_ad_camp_1]

Az 1700-as évek elején alapított Keene régóta fontos kereskedelmi és kulturális központ. Mint ilyen, van néhány csodálatos régi téglaépülete, amely a Fő utcát béleli, néhány szép templom is található itt. Nagyon szép és festői város, Keene élénk és fiatalos hangulatú, mivel itt sok fiatal diák él. A történelmi belváros környékén rengeteg nagyszerű bár és étterem található. Míg fantasztikus Gyarmati Színháza a zene-, film- és kulturális eseménynaptárával vonzza a helyi embereket, sokan mások pedig élvezhetik az éves Keene Pumpkin Festival-ot, amelyen nagyon szórakoztató a részvétel. A Mount Monadnock Állami Park, szívében fekszik az azonos nevű magasztos csúcs, ami kiváló hely túrázásra vagy síelésre; rengeteg nagyszerű ösvény és sífutó pálya van itt, amelyeket kipróbálhat.

New Hampshire

New Hampshire

A dombokon és a hegyvidéken keresztül haladva ezek az útvonalak mesés látványt nyújtanak, mivel a zöld erdők, a patakok és lenyűgöző sziklaalakzatok mellett állnak. A White Mountains Nemzeti Parkban fenséges hófödte csúcsok láthatók, körülöttük a Bretton Woods Mountain Resort, New Hampshire legnagyobb síterületének ad otthont, és egyszerűen kötelező. A 20. század elején a gazdagok és az Egyesült Államok elnökei és hírességei gyakran szálltak meg itt. Következésképpen nem meglepő, hogy rengeteg kiváló étkezési lehetőség, golfpálya és gyógyfürdő található itt, amelyeket kipróbálhat ha New Hampshire-ben jár, és szeretne egyet pihenni, relaxálni.