Neked is alig vannak szempilláid?

Sajnos sok nő elégedetlen a szempilláival. A szemek hangsúlyosabbá tételében nagy segítséget jelent a szempillaspirál használata vagy a szempilla lifting alkalmazása, ugyanakkor a pici és rövid szempillák esetében ezek nem nyújtanak látványos eredményt.

Műszempillák ma már nem a könnyűvérű nők ismertetőjegyei. A mai szempillák már nagyon hasonlítanak a valódihoz, illetve megfelelő méretben kiválasztva egyáltalán nem nyújtanak természetellenes hatást. Ráadásul ma már nagyon sok műszempilla közül lehet válogatni, így mindenki megtalálhatja a számára leginkább megfelelő műszempillát, amelyet komfortosan tudsz viselni és megfelel igényeidnek. Ha minél tartósabb eredményre vágysz, akkor érdemes hivatásos pilláshoz menni, ahol tincses vagy szálas műszempillák kerülnek a valódi szempillákra. Az ilyen típusú szempilla hosszú ideig fenn marad, azonban némi odafigyelést igényel. Fontos, hogy a felhelyezést követő huszonnégy, de inkább negyvennyolc órában ne érje víz, illetve ne dörzsöld, mivel ekkor még tart a ragasztó száradási ideje és a műszempilla könnyen leesik. A szoláriumot és a szaunát is célszerű ez idő tájt elkerülni.

Műszempilla

Műszempilla

Abban az esetben, ha nem szeretnél minden hónapban egy nagyobb összeget kiadni műszempillára, akkor dönthetsz a könnyedén felhelyezhető soros vagy félsoros műszempillák mellett. Utóbbiak némiképp természetesebb látványt nyújtanak, mint a teljes soros műszempillák. Ezeket pár pillanat alatt felhelyezheted, azonban csak néhány órán át vannak fent. Különleges alkalmakra tökéletesek, ha csak néha-néha szeretnéd hordani. Ha szeretnél műszempillát vásárolni, akkor érdemes ellátogatni a probeauty.hu webáruházba, ahol megtekintheted a széleskörű kínálatot és megrendelheted a számodra leginkább megfelelő termékeket!