MXP expressz csomagszállítás elképesztően gyorsan országszerte

Manapság ritka a megbízható futárszolgálat, amelyik gyorsan szállítja ki a csomagokat ésszerű áron. Főleg akkor nem egyszerű a helyzet, ha igazán gyorsan szeretné elszállítattni egyik pontból a másikba a csomagot.

[wp_ad_camp_1]

MXP expressz csomagszállítás igazán gyorsan kézhez kaphatja a címzett a csomagot. A Budapesten belüli áruszállításnak a különféle körzetekben más és más díja van. Ezeket illetően a mixpakk.hu weboldalon tud tájékozódni. A Mixpakk Futárszolgálat expressz futár szolgálatát elsősorban azok számára ajánljuk, akik fontosnak tartják, hogy a csomag minél előbb célba érjen és ennek fejében egy kis ráfizetést sem sajnálnak. Említettük fentebb, hogy a budapesti áruszállítás körzetenként eltérő, azonban fontos megemlíteni, hogy vidéken is igénybe vehető az expressz csomagszállítás. Ebben az esetben a vidéki kilométer díjak alapján kerül kiszámításra a díj. Igény esetén kérhető úgy nevezett saját kézbe szolgáltatás is, ami azt jelenti, hogy csak és kizárólag a címzett veheti át a csomagot.

MXP expressz csomagszállítás

MXP expressz csomagszállítás

Az expressz csomagszállítás keretein belül leadott rendelések esetében a Mixpakk Futárszolgálat munkatársai garantálják, hogy a csomag hat órán belül kézbesítésre kerül. A vidéki szállítás alapja a 90 Ft/km oda vissza. Azok az ügyfelek, akik valóban szeretnék, ha a csomag rövid időn belül kézbesítésre kerülne, alapvetően ezt a típusú szolgáltatást preferálják. Ha Önnek is fontos az idő tényező, akkor ezt a típusú szolgáltatást ajánljuk. Bővebb információkért látogasson el a mixpakk.hu webáruházba, ahol megtekintheti az elérhetőségeket, valamint a szolgáltatások széles palettáját bő leírással. Szállíttasson Ön is a Mixpakk Futárszolgálat megbízható munkatársaival!