Mr textil gyors szakszerű ruha javítás, cipzárcsere, nadrágfelhajtás

Szinte minden ember életében bekövetkezik az a pillanat, amikor a kedvenc ruhadarabja elszakad, elromlik a cipzárja vagy fel kell hajtani a nadrágja szárát. A munka minősége nagyban függ a hozzáértéstől és tapasztalattól.

[wp_ad_camp_1]

A Mr textil gyors szakszerű ruha javítás, cipzárcsere, nadrágfelhajtás területén kiemelkedően magas munkavégzést biztosítanak, köszönhetően a sok éves munkatapasztalatnak és a szakszerű munkavégzésnek. A Kartaltex Group csoport tagjaként mindig odafigyelünk az ügyfeleink igényeire és a tapasztalatnak hála könnyedén alkalmazkodunk minden speciális kéréshez is, ami a ruhajavítást, cipzár cserét vagy nadrágfelhajtás illeti. Budapesti üzletünkbe betérve Ön is leadhatja megrendelését ruhajavítás, cipzárcsere vagy nadrágfelhajtás kapcsán, de akár elérhet bennünket a +361426-4838 telefonszámon vagy a kartaltex@gmail.com email címen is. Keressen bennünket és garantáltan nem bánja meg, hogy minket választott. Minőségi munkáinkra garanciát vállalunk!

Mrtextil

Mrtextil

A ruhajavítás, nadrág felhajtás és cipzárcsere mellett számos más textilipari terméket is forgalmazunk. Ilyenek például a hotel textil, ágynemű, törölköző választék gyártása és nagykereskedelemi forgalmazása is, de az intézményekre is gondolunk, amikor a Mr textil intézményi, óvoda, idősek otthona, kórházi, éttermi textilek gyártója és nagykereskedése kerül szóba. Illetve szót kell még említsünk a Mr textil egészségügyi szájmaszk készítés forgalmazásról is. Egy másik nagyon keresett szolgáltatásunk a függöny szakbolt méretre függönyvarrás Budapesten. Számos elégedett ügyfelünk nyílászáróit takarják egyedi méretre szabott függönyeink. További termékeink a ruházati rövidáru, cipzár, cérna, gumi, szalag, zsinór, tépőzár kis és nagykereskedés, amelyet ugyancsak Budapest szívében talál meg, de a Mr textil mosógépben mosható szőnyegjei is hatalmas sikert aratnak a vásárlók körében a praktikusság miatt. Török import textil legnagyobb hazai választéka és nagykereskedelme várja. Térjen be hozzánk bátran!