Most nem az arany karikagyűrű a divat

Az esküvő életünk egyik legkülönlegesebb napja, valószínűleg minden pillanatára emlékezünk majd – a maradandó élményhez egyre többen választanak kevésbé klasszikus karikagyűrű. Míg régen az arany ékszerbe fektették bele a párok az összetakarított pénzüket, ma már a titán-, a palládium- és a platinagyűrűk vezetik a trendet.

[wp_ad_camp_1]

Egyre több összekulcsolódó kézpáron tűnnek fel az aranytól szemmel láthatóan is eltérő ékszerek, újabban nemesfémek hódítanak. A szalonok kínálatából ma már nem hiányozhatnak ezek a különleges kinézetű gyűrűk, és egyik legnagyobb pozitívumuk, hogy közülük számos darabot fémérzékenyek is viselhetnek. Szögletes, kerek, amorf – nincs olyan forma, ami kimarad a kínálatból. Választás előtt próbáljuk fel, hogy az igazi partnerhez valóban egy igazi karikagyűrűt válasszunk. Ez is egy életre szól!

A titán olcsóbb az aranynál

Antiallergén, így az érzékeny bőrűek is könnyedén viselik. Anyaga tartós, és jóval olcsóbb az aranynál. A titán karikagyűrűk árát az emeli meg, hogy rendkívüli precizitással készülnek el, az anyagmegmunkálás idejét fizetjük majd meg a pénztárnál. Kerámiával és gyémánttal is díszíttethetjük. Az egyik legváltozatosabb színvilágban elérhető ékszer, a kék, a bronz vagy a pink szerelmesei sem fognak csalódni, ha titán gyűrűt választanak!

Palládium karikagyűrűk

Palládium karikagyűrűk

A palládium is népszerű

Egy könnyű és picit sötétebb anyag a palládium. A felszökkent aranyárak idejét találtak rá az ékszerészek. A fiatal párok körében a platinaércből készült karikagyűrű ma is az egyik legnépszerűbb választás. Ha drágakövekkel díszített változatot szemelünk ki, mélyebben a zsebünkbe kell nyúlni.

A nemesfémek királya is már karikagyűrű

Páratlan csillogású gyűrűk készülnek platinából, a rendkívül tartós anyagot pedig olyan kövekkel is kiegészíthetjük, mint a smaragd vagy a gyémánt. A letisztult és exkluzív kiegészítőket kedvelő párok a platinában gyönyörködhetnek leginkább – nem véletlen, hogy ez az anyag a nemesfémek királya is!