Montenegró ajánlatok a legjobb áron

A fenséges Crna-tavat sok látogató Montenegró gyöngyszemének tartja. Az angolul Black Lake néven ismert Crno Lake a Durmitor-hegy lábánál fekszik, Žabljak város közelében. Ez a legnagyobb gleccsertó a Durmitor térségében, és egész évben tele van tevékenységekkel. Bővebb leírást weboldalunkon talál.

[wp_ad_camp_1]

Montenegró várja önt is az invia.hu weboldalon jobbnál jobb ajánlatokkal, tehát kattintson ide bátran és a montenegrói ajánlatok minden részletét megtekintheti. Nyáron a Crno-tó az úszók és a piknikezők körében is népszerű hely. A Balkán legnagyobb tava a Skadar-tó mind a montenegrói, mind az albán határon átterjed. Ez a hosszú, kígyó alakú tó buja völgyeken, meredek hegyeken és még az úszó szigetek körül is átfolyik. Ez az ország egyik legnagyobb fészkelőhelye a madarak számára. Több mint 280 különféle faj hívja otthonának a Skadar-tavat, köztük a dalmát pelikán, a fényes ibisz stb. A madármegfigyelés legjobb ideje késő tavasztól őszi tart, azonban az év bármely szakában továbbra is rengeteg szabadtéri tevékenységet élvezhet.

Montenegró utazás

Montenegró utazás

A Lovcen-hegy tetején található a Njegoš-mauzóleum. Itt találhatóak Petar II Petrović-Njegoš maradványai, aki Montenegró hercegpüspöke volt, valamint széles körben elismert költő és filozófus. Noha a 461 lépcsőn történő séta fárasztó lehet, Montenegró második legmagasabb csúcsáról a kilátás megéri a fáradságot. Kukkantson be óriási gránit sírjába, vagy gyönyörködjön a vidékre nyíló panorámás kilátásban. Az O strog kolostor valószínűleg az egyik leglátványosabb látnivaló Montenegróban. Ez a szerb ortodox templom szinte függőlegesen épült egy óriási szikla oldalán. Nemcsak működő templom és kolostor, hanem az egész ország egyik legjelentősebb zarándokhelye. További részletekért és ajánlatokért keresse fel az invia.hu-t.