Mire való a futártasak?

Manapság, amikor virágzik az online kereskedelem és nap, mint nap több millió rendelést adnak le világszerte, a hatékony és gyors csomagolás elengedhetetlen fontosságú. A futártasakok komoly szerepet töltenek be az eredményes szállítás folyamatában. A kisebb méretű eszközök, tárgyak, melyek nem törékenyek és könnyű súllyal rendelkeznek elsősorban ebben a csomagolási alternatívában vannak védve a szállítás olykor mostoha körülményeivel szemben. Ugyanakkor ennél jóval sokoldalúbb termékről van szó.

Pontosan mi az a futártasak és mire használják?

A futártasak napjaink elengedhetetlen eszköze, mely megkönnyíti a különféle termékek biztonságban való célba érését. El van látva egy olyan biztonsági ragasztócsíkkal, melynek köszönhetően a tasak belsejébe süllyesztett termék alkalmassá válik a becsomagolásra, illetve a szállításra.

Habár a futástasak elsősorban a csomagolásban betöltött szerepe miatt igazán jelentős, azonban az egyedileg gyártott emblémázott típusok, melyek logóval is el vannak látva, marketing szempontból is jelentősek. Éppen ezért elsődleges feladatuk mellett reklámhordozó funkciójukról sem feledkezhetünk meg.

Milyen típusai vannak?

Ma már többféle típus közül válogathatunk, attól függően, hogy milyen méretű vagy milyen erős darabokra van szükségünk. A biztonsági futártasakok nagyon erősnek mondhatók, mivel készítésük során 50 mikron vastagságú műanyag alapanyagot használnak fel, illetve extra erős ragasztócsíkkal vannak ellátva. Ez azt jelenti, hogy a ragasztást követően 30 másodperccel csak a tasak roncsolásával lehet kibontani. Emellett a duplaoldalhegesztés is biztosítja a magas fokú biztonságot.

Futártasak

A futártasakok a legkülönfélébb méretekben kaphatók, így az adott terméknek megfelelő méretet tudjuk kiválasztani. A több darabos csomagok különösen praktikusak nagyobb mennyiség feladása esetén.

Miért fontos használatuk?

Elsősorban a biztonság miatt, hiszen a szállítás sokszor igénybe veszi a csomagot. Ha nem lenne a futártasak, akkor a különféle behatások a terméket érnék, mely ennek következtében könnyen roncsolódhatna. A futártasak azonban felfogja a különféle hatásokat, így a termék biztonságban ér célba, vagyis a vásárló elégedettségéhez is hozzájárul, ami a vállalkozás szempontjából sem utolsó szempont.