Minőségi természetes alapozó a tökéletes fedésért

Egyetlen nő sem szereti, ha bőrhibái, pattanásai, aknéi jól láthatók, hiszen nem nyújtanak esztétikus látványt. Az alapozó jótékonyan eltakarja a nem kívánt bőrhibákat és a szem alatti táskákat. Na, de milyen alapozót érdemes használni?

[wp_ad_camp_1]

Természetes alapozó az egészséges, szép bőrért! Komoly feladatot jelent kiválasztani a megfelelő alapozót, különösen, hogy az üzletekben ma már rengeteg különféle típust lehet vásárolni. A többségnek fogalma sincs róla, hogy mennyi káros anyag található a különféle kozmetikumokban, melyek rendkívül károsak az egészségre és hozzájárulnak a bőr öregedéséhez. Tehát hiába segítenek szépnek mutatni ideig-óráig a bőrt, hosszútávon számos negatív hatással kell számolni, ha ezeket használja. Ha Önnek nem csupán a fedés a lényeg, hanem bőre egészsége is, akkor azt javasoljuk, hogy válasszon a DRHAZI olajmentes alapozók, illetve színezett szépítő arckrémek, vagyis BB krémek és az UV nappali dekorkozmetikumok közül. A teljes mértékben természetes alapozók nélkülöznek mindenféle mesterséges hatóanyagot.

Természetes alapozó

Természetes alapozó

Ennek köszönhetően a DRHAZI kozmetikumok kiválóan hagyják lélegezni a bőrt miközben tökéletes fedést biztosítanak, így a bőrhibák nem láthatók. Ezenkívül anti-age hatóanyagokkal felépítettek, így tizennégy szinálpeptid által bőrmegújító terápiával regenerálnak. Ezek a kozmetikumok nem csak elfedik a bőrhibákat, hanem ápolják is a bőrt és hozzájárulnak regenerálódásához. Tehát nem csupán egy alapozóhoz jut, hanem egy bőrápolóhoz is egyben! A DRHAZI professzionális hatóanyag kozmetikumok kiváló minőségű, válogatott alapanyagokból készülnek, állatkísérletek bevonása nélkül! Ha szeretne bővebb információkhoz jutni és megtekinteni ezeket a termékeket, akkor látogasson el a webshop.drhazi.hu webáruházba!