Minőségi lombfújó alacsony áron

A lombfúvó, közismert nevén fúvó, egy kertészeti eszköz, amely a fúvókából levegőt hajt ki, hogy elmozdítsa a törmeléket, például a leveleket és a levágott füvet. A lombfúvókat elektromos vagy benzinmotorok hajtják. A benzinmodellek hagyományosan kétütemű motorok voltak, de a közelmúltban négyütemű motorokat vezettek be, hogy részben megoldják a légszennyezéssel kapcsolatos aggályokat.

[wp_ad_camp_1]

Lombfújó rendelhető a fuxtec.hu weboldalon, tehát érdemes benézni hozzánk ha megtekintené a teljes lombfújó kínálatot az árakkal együtt. A lombfúvók általában önálló kézi egységek, vagy hátizsákra szerelt egységek kézi működtetővel. Ez utóbbi ergonómikusabb hosszabb ideig tartó használat esetén. Nagyobb egységek a kerekeken nyugszanak, és akár motort is használhatnak a meghajtáshoz. A piacon rengeteg lehetőség kínálkozik a levélfújókra, akkor hogyan lehet szűkíteni a mezőt? Fontolja meg az udvar méretét és alakját, és azt, hogy hány levél szokott leesni egy szezonban. A kis udvarok vagy a könnyű levélfelhalmozásúak kevesebb energiával is megúszhatják. A közepes és nagy udvarok, amelyek több hullott levelet látnak, több energiát igényelnek, és kihasználhatják az akkumulátorok és a gáztartályok szabad uralmát. A legjobb lombfúvókkal kapcsolatos vásárlási útmutatónk számos lehetőséget kínál, és segít kiválasztani a megfelelő elektromos eszközt.

Lombfújó

Lombfújó

A levélfújó a leghatékonyabb a gyep leveleinek nagy részének összegyűjtésére. Ne számítson arra, hogy minden utolsó levelet lefúj a gyepéről lombfúvóval. Ez megőrjít. Utána lehet egyet gereblyézni, hogy összegyűljenek a kóborló levelek. A lombfúvó vákuum üzemmódját leginkább kisebb és kevésbé hozzáférhető munkák számára lehet fenntartani, ahol a levélfogó rendszert nehéz lenne használni. Használja olyan levelekhez, amelyek beszorultak a sziklák köré, a kerítések tövébe vagy a ház körüli szűk helyekre. További részletekért és a teljes kínálatért keresse fel a fuxtec.hu weboldalt.