Minőségi LED panel az interneten

A LED panellámpák jó világítási választást jelentenek szállodák, bárok, éttermek, kávézók, lakberendezési tárgyak stb. számára. Nagyobb fényerőt mutatnak, mint a hagyományos fénycsövek. Ezért használják manapság általánosan belső világítási célokra.

LED panel fények kaphatóak az egloshop.hu weboldalon, ezért megéri ide látogatni.  A LED egy pontszerű fényforrás. A LED-es világítástervezők jól tudják kihasználni a pont, vonal és terv kombinációját, hogy különböző formájú és eltérő világítási hatású panellámpákat tervezzenek a vevő kérésének megfelelően. A LED panellámpák kiváló minőségű fényvisszaverő panelekkel és zárt kialakítással készülnek. A nagy hatékonyságú fotó vezető lemez és a jó alumínium anyagok szintén nagy részét képezik a panellámpáknak. Így a LED panelek nagyobb fényerőt mutatnak. A jó hőelvezető funkcióval rendelkező LED panellámpák alacsony fogyasztásúak és kevés hőt vezetnek el. A LED élettartama elméletileg akár 100.000 óra. Ha napi 8 órával számoljuk, akkor a LED elméleti élettartama több mint 27 év lehet.

LED panel

LED panel

A LED panellámpák fényszíne a különböző igényeknek és körülményeknek megfelelően állítható. Nem biztosítanak sugárzást vagy kellemetlen fényt, hanem inkább szembarát lágy fényt. A LED panellámpákhoz használt LED fényforrás wolframüveg helyett nagy keménységű gyantából készül. Ütésálló és nehezen sérül. Emellett jó hőmérséklet-alkalmazkodóképességet mutat. A LED panel lámpái különféle dinamikus programokkal vezérelhetők külső vezérlővel. A színhőmérséklet egyszerűen szabályozható, és a fényerő mértéke is állítható. A LED paneles világítástechnika szintén zöld világítástechnika. A termék nem tartalmaz higanyt, és a gyártási folyamat szinte semmilyen szennyezést nem okoz. A félvezető világítás újrahasznosítható. ami nagyon fontos a fenntartható fejlődés szempontjából. További részletekért és LED panel rendelésért nézzen be az egloshop.hu-ra.